Aria Ultra – Farul Constanta


  • „Grupul ARIA ULTRA’ s-a format in 2000. dar a evoluat din grupul NUCLEO ULTRA’ format in 1997 si desfiintat in 2000. Doi dintre membrii fostului grup NUCLEO ULTRA’ au avut ideea de a infinta un nou grup mai original din punctul de vedere al denumirii si al conceptului de mentalitate ultra si bineinteles mai numeros. ARIA ULTRA’ este totusi un grup mic, dar cunoscut in Peluza Sud a stadionului Gheorghe Hagi si in tara drept dovada fiind prietenia cu cei din gruparea ULTRAS a echipei Steaua si nu numai.
  • In ceea ce priveste mentalitatea ULTRA’ am incercat mereu sa le aratam membrilor propriei galerii, dar si altor galerii si grupuri din tara cum privim noi fenomenul. Uneori am reusit, alteori nu. Suntem de parere ca in Romania este foarte greu ca fenomenul ULTRA’ sa fie asimilat si chiar inteles in primul rand pentru ca a inceput sa se dezvolte de cativa ani si anume de prin ’92-’93 si in al doilea rand din cauza presei care nu are habar ce inseamna a fi ULTRA’ si a fi simplu spectator.
  • Obiectivul principal al grupului ARIA ULTRA’ este de a-si sprijini echipa iubita oriunde si oricand, dar si de a contribiu la imbunatatirea mentalitatii ULTRAS a celorlalti suporteri ai echipei. Abia pe planul al doilea am vrea ca noi sa fim unul din cele mai tari grupuri pentru ca mai intai trebuie sa facem parte dintr-o galerie tare si sa aveam un grup tare pentru ca apoi sa emitem pretentii.

SURSA: http://libertate-ultras.forumer.ro/t22-aria-ultraAria Ultra Farul Constanta

Aria Ultra Farul

Aria Ultra Farul

~ de alex rostotchi pe 3 ianuarie 2011.

2 răspunsuri to “Aria Ultra – Farul Constanta”

  1. prietenia cu ULT*RAS a durat putin …din pacate . Oricum raman un grup ultra’ consacrat pe scena ultra’ din Romania (prezenta,mesaje,steaguri,piro,etc) Acum peluza lor este la pamant la fel si ei 😦 .

  2. Din pacat in peluza am mai ramas foarte putini, dar sa zicem si adevarul. BARICADA face acum mesajele si spectacolul pe stadion.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: