Brigada 921 – Rapid


Brigada 921 a fost infiintata la inceputul lui 2004, pornind de la un nucleu de rapidisti din cartierul Drumul Taberei. Inca de la inceput, membrii brigazii si-au propus sa aduca in peluza rapidista un element de noutate, dovada fiind denumirea si logo-ul ales. Chiar in conditiile unui numar mic de membri, Brigada 921 si-a facut debutul in forta : steaguri pe doua bete si chiar o minicoregrafie in derby-urile cu Steaua si Dinamo. Au urmat realizarea bannerului de acasa si cooptarea de noi membri, moment in care brigada si-a consolidat pozitia in Peluza Nord. Bannerul pentru deplasare a fost realizat cu ocazia meciului de la Galati, din acel sezon, si a fost prezent de atunci in fiecare deplasare.

  • In prezent brigada numara 40 de membri cotizanti, din diverse cartiere (Dr. Taberei, Militari, Crangasi, Regie, Berceni, Vitan, etc.) si dispune de un arsenal impresionant : 3 steaguri mari (4x4m), steaguri pe doua bete, steaguri mici si fulare personalizate. Deasemenea organizarea a fost perfectionata prin introducerea legitimatiilor de membru. Obiectivele noastre insa nu s-au epuizat : in perioada urmatoare ne-am propus realizarea de noi materiale promotionale, asigurarea unor mijloace stabile de autofinantare si cresterea numarului de membri.
  • In finalul acestei scurte prezentari precizam ca noi ne consideram in primul rand suporteri ai Rapidului si credem ca preluarea in mod gratuit a unor titulaturi ca ultras, supras, tifosi, etc. nu isi are rostul. Faptele, mentalitatea, sunt cele care vorbesc despre calitatea unor suporteri si – lucrul cel mai important – in final ramane doar pasiunea pentru club care conteaza.
  • De aici si motto-ul nostru „We’re out there”. Mereu alaturi de RAPID!

http://brigada921.evonet.ro

Brigada 921 Rapid

Brigada 921 Rapid

Anunțuri

~ de alex rostotchi pe 9 Ianuarie 2011.

Un răspuns to “Brigada 921 – Rapid”

  1. bine că nu se numește MAFIA 😀 😀 :D! Brigada îi bine 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: