Victor Piturca sustinut de fanii Universitatii Craiova


Aproximativ 150 de susţinători ai echipei Universitatea Craiova s-au adunat în faţa restaurantului în care Victor Piţurcă a susţinut, miercuri seară, o conferinţă de presă în legătură cu situaţia de la clubul oltean, fanii scandând împotriva finanţatorului Adrian Mititelu.

Suporterii s-au adunat la restaurant încă dinainte de începerea conferinţei de presă şi au scandat: „Ale, ale, dacă Piţi nu mai e, îţi rupem picioarele”, „Mititelu eşti o mizerie” şi „Mititelu, lasă-ne, că tu duci echipa în B”.

La scurt timp după încheierea conferinţei de presă, Victor Piţurcă a ieşit din restaurant şi le-a mulţumit suporterilor, spunându-le că ar trebuie să meargă acasă. „Vă mulţumesc, mergeţi acasă. Probabil că peste câteva zile vom mai avea o nouă întâlnire, probabil de despărţire, de continuare, vom vedea, este problema mea”.

sursa: http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/mesaj-pentru-mititelu-150-de-fani-ai-stiintei-l-au-asteptat-pe-piti-la-iesirea-de-la-conferinta-ale-ale-daca-piti-nu-mai-e-iti-rupem-picioarele-7885065

Reclame

~ de alex rostotchi pe 13 ianuarie 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: