Stil Ostil – Steaua


„Cativa membrii fondatori au facut parte si din alte grupuri ( dintre ei facand parte si cativa din cei care au infiintat Armata Ultra)

Membrii grupului in prima faza au fost doar din cartierul Berceni. Stiindu-ne de ani buni si avand aceeasi pasiune si aceleasi idei am considerat ca ar fi benefica aparitia unui grup nou pentru a creea o concurenta pozitiva grupurilor existente la acel moment in Peluza Nord. Dupa analiza unor variante propuse la aceea vreme am optat catre acest nume ce am considerat ca ne reprezinta. Ideea numelui merge nu atat catre stilul ostil abordat in comportament cat catre crearea unei atmosfere ostile echipelor adverse. Bineinteles ca au fost si cazuri in care cele doua directii s-au intrepatruns Emblema este creatia proprie a unui membru al grupului si mai in gluma mai in serios arata cam dupa chipul si asemanarea noastra.

Stil Ostil  inseamna o a doua familie, un loc unde simti ca traiesti dupa o zi/saptamana de griji si probleme cotidiene. Pot spune ca am gasit aici exact acele persoane a caror existenta este necesara intr-o peluza sau intr-un grup.. O familie unita ce lupta pentru ceea ce si-a propus de la inceput.

Nu exista un lider absolut al grupului pentru ca de la inceput s-a plecat pe ideea de egalitate.Un cuvant mai puternic il au totusi cei vechi insa totul se voteaza la sedinte, iar ideile bune sunt oprite intotdeauna indiferent care sunt persoanele ce le propun.Deciziile se iau prin vot democratic dar bineinteles ca sunt influentate nu de cine vine cu ideile ci de calitatea lor. Daca o idee este considerata buna de majoritatea membrilor cu siguranta ca va fi adoptata.

Exista convingeri politice diversificate la nivel de membrii dar la nivel de grup dorim sa nu implicam in niciun fel politica Mesajul de la meciul cu Zeleznik a avut o tenta sociala

Am fost solidari cu restul peluzei in momentele grele cand puteam sa ignoram problemele, pot spune ca ne bucuram de un oarecare respect din partea multor „vechi” ai Sudului. Exista relatii bune cu restul grupurilor din Ghencea, nu avem de ce sa ne plangem.

SURSA http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/3631/

WEB: http://ultrassteaua.tifonet.it/

Stil Ostil Steaua

Stil Ostil Steaua

Anunțuri

~ de alex rostotchi pe 17 Ianuarie 2011.

Un răspuns to “Stil Ostil – Steaua”

  1. Respect pentru acesti baieti …. numai bine sper sa reveniti intr-o zi cand cancerul de becali va pleca!…banda ultra’ iubeste stil ostil :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: