Blue-White Ladies – Poli Iasi


Cu cateva zile inaintea ultimului meci din Copou al Politehnicii din sezonul 2005-2006, cel cu FC Arges, au aparut primele discutii legate de infiintarea unei brigazi de fete la Iasi. De ce?! Pentru a schimba mentalitatea suporterilor romani, pentru a demonstra ca si fetele sunt in stare sa-si sustina echipa iubita, indiferent de sacrificii, distanta, timp sau alte lucruri care pe unii i-ar impiedica sa faca acest lucru. Pentru ca, dupa cum spune si un mesaj al nostru, “intr-o lume dominata de barbati, noi dam gratie peluzei”.

Pe data de 2 aprilie 2006 ne-am facut aparitia in peluza sud, pentru ca din sezonul 2006-2007, sa activam in peluza nord. Bannerul Blue-White Ladies a fost pentru prima data prezent pe gard, la 1 Octombrie 2006 cu ocazia partidei dintre Politehnica Iasi si Steaua Bucuresti, acesta considerandu-l momentul in care brigada noastra a luat fiinta. Eram 20 fete. A urmat o perioada in care ajunsesem sa fim 33, insa din anumite motive care ne privesc doar pe noi, in momentul de fata am ramas 15.

Am debutat la acel meci, cu o coregrafie care in mare parte a fost realizata cu ajutorul nostru. Ne-am implicat la majoritatea coregrafiilor care au urmat si care au fost realizate de peluza noastra, am initiat impreuna cu alti membrii ai galeriei, proiecte de genul “Implicati alaturi de cei cu HIV”, dupa care au urmat mai multe mesaje realizate doar de noi, coregrafie la implinirea unui an, si cu siguranta nu se vor opri aici.

De ce Blue-White Ladies?! “Blue-White”, pentru ca purtam mereu culorile pe care le iubim, in suflet, in inima si nu numai. “Ladies”, pentru ca asta am simtit noi ca ne caracterizeaza cel mai bine.

Obiectivul nostru este sa sustinem neconditionat echipa pe care o iubim. Ne ghidam dupa stilul ULTRA’ , care pentru noi reprezinta UN MOD DE VIATA.

SURSA: http://bluewhiteladies.wordpress.com/

Blue-White Ladies Poli Iasi

Blue-White Ladies Poli Iasi

Anunțuri

~ de alex rostotchi pe 22 Ianuarie 2011.

4 răspunsuri to “Blue-White Ladies – Poli Iasi”

  1. Mai „traieste fetele” din cate stiam sau desfintat… in fine din toata peluza aia erau singurele care se apropiau de stiulul ultra’ ..

  2. ca sa citez din clasici „comunicatul?…” Le trec si pe ele la foste cand o sa am confirmarea. Multumesc pentru feed-back. Stiam de Kamikaze ca s-au desfiintat, la Ieshington e problema cu mutarea echipei…

  3. Apropo pe cand uns cu baietii de la ERA:) ?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: