Legio Azzurra – Dunarea Braila


  14.04.2009 este data la care grupul nostru a aparut pe scena ultra’ din Romania, prin afisarea steagului de gard la meciul de handbal feminin din deplasare dintre CSM Ploiesti si Dunarea Braila.

Culorile noastre  pe care le purtam cu atata dragoste si mandrie sunt :alb, albastru si negru, iar simbolul nostru care ne reprezinta este un coif de greco- roman.Dorinta noastra,este aceea de a fi diferiti de ceilalti sporteri din orasul nostru  si totodata de a fi mai aproape de echipa pe care o sustinem meci de meci, atat acasa cat si in deplasare indiferent de numele adversarului pe care il intalnim; aparitia pe scena ultra  ne-a facut mai speciali si mai apropiati echipei pe care o iubim de cand am aparut pe aceasta lume HC Dunarea BRAILA .

Cu trecerea timpului grupul nostru a devenit mai cunoscut si mai puternic,  luand initiativa si ocupand coltul din dreapta al Salii Polivalente la meciurile echipei noastre de handbal feminin: HC DUNAREA; prin afisarea steagului de gard, a mesajelor de incurajare a echipei  si pana la realizarea de coregrafii complexe la care a participat toata sala.

Odata cu promovarea  C.F.BRAILA in anul 2010 in liga II-a  grupul nostru a suferit o reorganizare prin marirea numarului de membri,

Ca in orice grup ultra’ odata intrat ai si unele responsabilitati. Fiind un grup independent trebuiesc respectate unele reguli.

WEB: http://legio09azzurra.webs.com/

Legio Azzurra - Dunarea Braila

Legio Azzurra - Dunarea Braila

~ de alex rostotchi pe 22 ianuarie 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: