Dakay – Suceava


 

Pe 8 februarie 2006 trei suporteri suceveni au decis înfiinţarea unei brigăzi care să schimbe în bine imaginea peluzei sucevene, care la momentul respectiv se numea Cavalerii Nordului. Astfel a luat naştere brigada Dakay

  • Începând chiar de la înfiinţare, Dakay a fost la baza tuturor coregrafiilor şi mesajelor afişate de galeria suceveană. . Una dintre cele mai mari performanţe ale brigăzii Dakay este participarea la realizarea coregrafiei făcute la ultimul meci disputat de Cetatea la Botoşani, pe data de 29 noiembrie 2008, când tricolorul de peste 180 de metri pătraţi pe care se afla stema Bucovinei, împreună cu mesajul “La 90 de ani de la Unire – Rămânem uniţi în cuget şi simţire” a ocupat poziţia a opta într-un clasament al coregrafiilor făcute de toate peluzele din ţară, pe anul 2008.
  • De asemenea, o altă faptă notabilă a brigăzii este şi capturarea steagului de gard a galeriei rivale de la FC Botoşani, North Fighters, chiar din incinta Stadionului Municipal.
  • Membrii brigăzii provin din diverse medii sociale, dragostea pentru sport, în special pentru fotbal, făcându-i să fie nu doar colegi de peluză, ci înainte de toate prieteni. Aceştia au asistat atât la majoritatea meciurilor echipei Cetatea indiferent că au fost acasă sau în deplasare, dar şi la meciurile echipei de handbal Universitatea Suceava, bifând chiar şi o deplasare,la Constanţa.

SURSA: http://www.gazetasv.ro

Dakay - Suceava

Dakay - Suceava

~ de alex rostotchi pe 26 ianuarie 2011.

Un răspuns to “Dakay – Suceava”

  1. Sunt placut surprins de ce vad aici, brigada din care fac(am facut) parte, brigada DAKAY. Totul e istorie si indata se fac 5 ani; ce a mai trecut timpul si ce frumoasa a fost perioada de 4 ani cand mi-am pierdut timpul pe stadione si prin deplasari cu baietii. Acum a ramas doar prietenia. Multumesc si numai bine la toata lumea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: