Banatica – Politehnica Timisoara


In ianuarie 2007 a luat nastere in peluza timisoreana Banatica. „De fapt, totul porneste de la dragostea pentru oras, pentru oameni, pentru parinti, bunici, eroii de la la revolutie,  romani, nemti, sarbi, bulgari, unguri, catedrala, domul, strazi iluminate, tramvaie trase de cai si… am uitat-o pe Nadia de mult. Am ajuns la varsta la care ma regasesc in ceva mai presus de orice fiinta umana, care si pentru mine si pentru el poarta acelasi nume: Poli Timisoara”, ne-a spus Andreea S., una dintre cele care a pus bazele gruparii Banatica.

Primul banner al fetelor de la Banatica a aparut in peluza pe data de 7 aprilie la meciul pe care Poli l-a castigat cu 1-0 pe teren propriu in fata Otelului Galati.
Finala Cupei Romaniei a fost un moment pe care Banatica l-a folosit la maxim pentru a demonstra ca merita locul ocupat in peluza. Pe langa bannerul devenit obisnuinta deja pe „Dan Paltinisanu”, cele 10 fete au afisat si primul mesaj: „26 mai una” – in care cifra sase era stilizata in forma de trofeu. „Noi ne ghidam dupa codul ultra si incurajam echipa ca o grupare de baieti, avem steaguri, afisam mesaje, mergem in deplasari cu echipa, cantam la meciuri, sanctionam echipa cand e nevoie. Nu pretindem sa avem un regim special, dar cred ca brigazile consacrate ale baietilor au alte prioritati decat sa atace o grupare de fete”.

SURSA: www.romanialibera.ro

Banatica - Poli Timisoara

Banatica - Poli Timisoara

~ de alex rostotchi pe 28 ianuarie 2011.

Un răspuns to “Banatica – Politehnica Timisoara”

  1. superb, mergem toti la stadion…..felicitari

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: