Romaniacs – CFR Cluj


  •  Intr-o lume a suporterilor plina de suferinte casual si dorinta de batai “pur ultra’”, noi, Romaniacs, am incercat sa ne abatem cat mai mult posibil de la aceste principii false si sa fim in primul rand trup si suflet pentru echipa si pentru grup. Dorim sa ne facem loc in peisajul ultra’ din Romania, si nu pentru ca e in trend sa fii ultras, ci pentru ca analizand gruparile din Italia si Romania pe care le avem ca model, incercam sa sustinem echipa respectand aceleasi principii pe care merg adevaratii ultrasi, separandu-ne de suporterii obisnuiti.
  •  Suntem constienti ca mai avem mult de lucru in aceasta privinta, dar n-o sa ne dam batuti, ci o sa facem ceea ce credem de cuviinta pentru a reprezenta cat mai onorabil echipa si grupul, bazandu-ne pe respectul intre membri, dar si intre noi si alte grupari din tara, pe cat posibil. In acelasi timp vrem sa evitam conflictele cu alte grupuri ultra’ din tara, pentru ca recunoastem ca nu avem inca varsta si experienta necesara pentru a ne contra cu alti ultrasi veritabili.
  • Suntem impotriva “ultrasilor de carton” care sustin echipe din alte orase, dar care nu fac prezenta la niciun meci al favoritilor, preferand sa abordeze stilul “chejual” in orasele de provincie, dar si impotriva “nationalistilor de weekend”, care nici macar nu stiu intona imnul national al Romaniei, daramite sa sustina traditii si valori pur romanesti.
  • Suntem de acord intr-o anumita masura ca politica nu are ce cauta pe stadion, dar de multe ori nationalismul este confundat cu politica, astfel incat noi suntem nevoiti sa facem “politica” intr-o peluza dominata de maghiari. Totusi, consideram ca altii trebuie ignorati, iar brigada si echipa trebuie sa fie prioritare.
  • Refuzam orice fel de ajutor financiar din partea clubului, preferand sa ne golim buzunarele pentru deplasari si materiale, deoarece satisfactia e mult mai mare; toate deplasarile dintr-un sezon pe banii clubului nu fac cat o singura deplasare pe banii proprii.
  • Cat despre fortele de ordine, putem spune doar ca ne sunt indiferente, in masura in care nu ne sunt ingradite drepturile la libera exprimare.

SURSA:  http://romaniacs.wordpress.com/

Romaniacs - CFR Cluj

Romaniacs - CFR Cluj

 

Reclame

~ de alex rostotchi pe 28 ianuarie 2011.

2 răspunsuri to “Romaniacs – CFR Cluj”

  1. Ma bucur ca a-ti pus flagul facut de mine. ;))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: