New Order – Otelul Galati


New Order, o echipa de ultrasi tineri care au ca scop formarea unui nou val de suporteri galateni, crescuti in spiritul peluzei, care sa fie mandrii ca isi sustin echipa iubita, fie ea in Liga I sau in Liga IV. Motivul care a stat la baza infiintarii acestei brigazi a fost, in primul rand, iubirea pentru culorile rosu-alb-albastru si ambitia de a face mai mult pentru aceasta frumoasa echipa care ne reprezinta cu mandrie oriunde se duce.

Cu timpul speram sa evoluam, sa ajungem macar la nivelul brigazilor deja existente, si de ce, nu chiar sa le intrecem.Cu fiecare meci pe care echipa Otelul il va disputa hotararea si ambitia noastra vor creste pentru a incerca macar o mica apropiere intre spectacolul pe care favoritii nostrii il creeaza pe gazon si spectacolul din peluza, pentru care vom fi raspunzatori.

Un lucru pe care foarte putini il stiu este reprezentat de toate obstacolele care ne-au stat in cale pana atingerea obiectivului.Ne-am confruntat cu neincrederea unora ca vom realiza ceva cat si cu micile neintelegeri provocate de lipsa comunicarii dintre membrii, insa acum suntem fericiti ca am reusit sa ne atingem obiectivul si privim increzatori spre viitor.

http://newordergl.wordpress.com/

New Order Otelul Galati

New Order Otelul Galati

~ de alex rostotchi pe 1 februarie 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: