Raiffeisen Bank si FC Steaua lanseaza un card pentru suporterii clubului


 Raiffeisen Bank si FC Steaua lanseaza un card de debit cu reduceri importante pentru toti suporterii clubului de fotbal, primul pas al unui parteneriat pe termen lung intre club si banca. Raiffeisen Bank doneaza 0,5% din valoarea tranzactiilor efectuate de clientii bancii la comercianti catre Centrul de Copii si Juniori din cadrul FC Steaua.

  Cardul va fi disponibil in toate agentiile Raiffeisen Bank din tara incepand cu luna aprilie 2011 si ofera o reducere de 10% la toate biletele si abonamentele pentru meciurile echipei Steaua, precum si la toate produsele de catering achizitionate in timpul evenimentelor sportive, in interiorul stadionului.

  Posesorii cardului beneficiaza, de asemenea, de o reducere de 50% la turul stadionului si al muzeului daca platesc biletele cu cardul si de o reducere de 10% la toate produsele achizitionate din magazinele Steaua sau de la magazinul on-line al Clubului.

  Folosind cardul personalizat, suporterii vor putea achizitiona diferite produse unice, cu autografele jucatorilor. Mai important decat atat, Raiffeisen Bank doneaza 0,5% din valoarea tranzactiilor facute de ei la comercianti catre Centrul de Copii si Juniori din cadrul FC Steaua. Raiffeisen Bank va directiona tot catre Centrul de Copii si Juniori din cadrul clubului si jumatate din taxa anuala de administrare a cardului, care este de 10 RON.

  ”Raiffeisen Bank doreste sa sustina sportul si de aceea am creat un card care ofera atat reduceri pentru suporteri cat si conditii mai bune de antrenament pentru tineri si juniori”, a spus Radu Topliceanu, Director Executiv Aria Clienti Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.

 „Asa cum si-a obisnuit deja fanii, Steaua seteaza noi standarde in marketingul sportiv romanesc prin creare, in premiera pentru Romania, de produse si servicii destinate suporterilor. Aceasta colaborare intre doua branduri puternice nu poate fi decat un succes avand in vedere ca Steaua are, detasat, cei mai multi fani dintre echipele romanesti, iar  Raiffeisen Bank are un foarte mare numar de clienti si agentii in toata tara”a declarat Bobby Durbac, director de marketing al FC Steaua Bucuresti

Cardul co-branded Raiffeisen Bank – FC Steaua este rezultatul primul parteneriat incheiat pe piata romaneasca.
                                
 Raiffeisen Bank Romania este o banca universala de top, care ofera o gama completa de produse si servicii financiare clientilor persoane fizice, IMM-uri sau corporatii. Raiffeisen Bank are o retea de 540 de agentii in toata tara care deservesc aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.

  Steaua Bucuresti este cel mai de succes club de fotbal din Romania, fiind singurul club din aceasta tara si printre foarte putinele din Europa de Est care a cucerit Cupa Campionilor Europeni. Steaua Bucuresti detine cele mai multe titluri nationale, cele mai multe Cupe ale Romaniei si are in palmares 5 Supercupe ale Romaniei.

sursa: www.steauafc.com

~ de alex rostotchi pe 17 februarie 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: