Conflict intre Dani Coman si suporterii Rapidului


Ruptura dintre Dani Coman şi fani e definitivă, portarul fiind din nou înjurat la Ploieşti

Chiar cînd Marius Şumudică credea că a rezolvat problema portarilor, antrenorul a primit ieri o nouă lovitură din partea suporterilor. După ce au văzut că Mircea Bornescu, favoritul lor, nu se află nici măcar în lot, fanii au sărit la gîtul lui Dani Coman, pe care l-au înjurat încă din startul partidei cu Astra. Susţinătorii alb-vişinii au dorit astfel să-i reamintească lui Şumi că nu-l acceptă pe Coman ca titular.

După ce i-au scandat numele lui Bornescu pe durata primei reprize, galeria giuleşteană a luat foc după pauză, cînd Coman a apărat poarta din dreptul fanilor bucureşteni. O parte dintre aceştia s-au urcat pe garduri şi i-au cerut lui Robocop să plece: „Afară din Giuleşti! Eşti un mercenar! «Banii» Coman!”. Situaţia s-a agravat în minutul 64, cînd portarul a fost eliminat pentru că l-a faultat pe Budescu, scăpat singur cu el. Suporterii au început să-l înjure din nou, moment în care Dani a răbufnit. Portarul le-a făcut semn că i-a văzut, că-i cunoaşte şi că abia aşteaptă să se întîlnească faţă-n faţă! Şumudică a intervenit şi a cerut galeriei să înceteze: „Ce-aveţi, mă, cu el? E de-ai noştri!”.

Oficialii clubului din Grant susţin că supărarea fanilor nu-şi are rostul pentru că Mircea Bornescu nu evoluat ieri deoarece a acuzat o răceală puternică în ultimele zile.

„Mă bucur că avem doi portari de valoare, dar, din păcate, poate juca doar unul singur. Cel care va sta pe banca se va plafona, d-asta eu cred că unul dintre ei ar trebui să se transfere”
Costin Lazăr, căpitan Rapid

„Suporterii trebuie să îl respecte pe Coman şi să înţeleagă că trebuie să fie în orice moment alături de el”
Dinu Gheorghe, preşedinte executiv Rapid

„Nu comentez atitudinea fanilor, eu îmi voi face datoria de fiecare dată cînd voi fi folosit”
Dani Coman, portar Rapid


sursa: GSP

Anunțuri

~ de alex rostotchi pe 20 Februarie 2011.

5 răspunsuri to “Conflict intre Dani Coman si suporterii Rapidului”

  1. apostrofat de o partea a fanilor, mai exact cei care conduc azi peluza si isi trag bani de la jucatori, cine nu cotizeaza are parte de acest tratament !

  2. Trebuie sa nu ai creier sa injuri un portar de valoare, de la echpa ta. Problema a ca si Dani a cautat-o cu lumanarea cat timp a fost la BV.
    Cel mai tare caracter e Bostina care atunci cand era la Dinamo nu a injurat-o pe Steaua niciodata. Asa se procedeaya peste mari si tari.

    • Nu are legatura cu perioada lui Coman la alte echipe. e strict legat de conflictul Copos – Bornescu – Nicu Gheara in care Coman n-a gestionat bine declaratiile pe care le-a facut

  3. Nu e vorba de gestionat frate iti spun din interior, a inceput sa fie injurat de cand l-a refuzat pe fratele lu’ corsicanu, care i-a cerut si el 10-20 de milioane „pentru baieti”, iar cand a fost refuzat a inceput sa-l injure si sa-l ameninte, pe Coman, ca nu o sa mai prinda echipa ca o sa-l injure galeria.. si uite !

    • Voi baieti v-ati alungat singuri ultrasi la T2 (UU maks B921) fare ei peluza voastra in plan ultra’ e inexistenta !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: