Fanii Stelei merg peste Gigi, la palat: „Vom fi câteva mii”


Suporterii grupării din Ghencea vor organiza pe 10 aprilie un miting la palatul lui Gigi Becali, într-o nouă încercare de a-l convinge pe patron să renunţe la Steaua.

În prezent, aceştia au făcut toate demersurile pentru a obţine autorizaţiile necesare ca întreaga acţiune de protest să fie legală. Reprezentanţii fanilor roş-albaştri susţin că se aşteaptă ca la acţiune să ia parte câteva mii de persoane, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu doi ani.

“Acţiunea este organizată de suporteri independenţi, care nu fac parte din facţiuni sau asociaţii, dar noi îi vom susţine din toate punctele de vedere dacă vor reuşi să obţină autorizaţia. Îl vom contesta pe patron până când acesta va lua decizia de a pleca de la Steaua. Şi nu doar prin cedarea acţiunilor, aşa cum a făcut, ci prin ruperea lui definitivă faţă de club. Mai e o lună şi jumătate până atunci, dar cred că vor participa câteva mii de oameni, sătui de patron”, a declarat, pentru „Puterea“, Costi Vasile, vicepreşedintele Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti.

sursa: http://www.puterea.ro/news16369/Fanii-Stelei-merg-peste-Gigi-la-palat-„Vom-fi-cateva-mii”.htm

Reclame

~ de alex rostotchi pe 22 februarie 2011.

3 răspunsuri to “Fanii Stelei merg peste Gigi, la palat: „Vom fi câteva mii””

  1. Jiji, lasa-ne !!!!!!!!!

  2. Acu’ e acu’ ….sa vedem cate curve vor sta acasa !!! Sunt pesimist , nu cred ca vom depasi 2000 😦 …din pacate in 2008 am fost maxim 3000 (MAXIM) , si atunci era un moment favorabil noua , acum insa protestul sa cam stins , este greu , sper din toata inima ca ne vom trezi cu totii pana atunci !!! Apropo multa stima si respect baietiilor din AISS care au obtinut autorizatia si lupta in continuare !!! Ne vedem in aprlie 10 …

  3. Jiji isi face paza ptr. Ghencea din suporteri si da 200.000 EUROI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: