Doliu la Corvinul Hunedoara


Cristian Corobea, fostul jucător al echipei FC Hunedoara, care a murit duminică dimineaţa după ce autoturismul  în care se afla a lovit un copac, la ieşirea din oraşul Călan, a fost îmormântat astăzi în cimitirul din localitate. Pe ultimul său drum, tânărul a fost condus de peste 1.000 de oameni, îndureraţi de tragedie.

Moartea tânărului fotbalist Cristian Corobea a adus tristeţe într-un oraş întreg şi mai ales părinţilor acestuia, distruşi de pierderea fiului lor, în vârstă de numai 23 de ani.

Sute de oameni au fost prezenţi astăzi la înmormântarea lui Cristian Corobea, fostul jucător al echipei FC Hunedoara, decedat în urma teribilului accident de circulaţie produs la Călan, duminică dimineaţa. Suporterii echipei FC Hunedoara, club la care Cristian a jucat două sezoane, au cântat la înmormântare.

“Cât timp ai trăit mereu ai zâmbit, acum ai plecat şi ne-ai întristat, de ce ne-ai lăsat”, a fost refrenul ce a răsunat din glasurile zecilor de fani care au venit de la Hunedoara. Foştii coechipieri ai tânărului i-au purtat sicriul acestuia prin mulţimea strânsă pentru a-l conduce pe ultimul drum. Conform obiceiului din zonă, lângă mormântul lui Cristian Corobea a fost ridicat un brad imens. Pe marginea şoselei, în locul unde hunedoreanul şi-a pierdut viaţa, apropiaţii săi au aprins candele.

La volan se afla o adolescentă
Accidentul în care Cristian Corobea şi-a pierdut viaţa a avut loc duminică dimineaţă, în jurul orei 04.00, pe drumul comunal 51 A, pe raza oraşului Călan. Autoturismul BMW în care se afla bărbatul împreună cu două prietene ale sale, a izbit violent un copac, după ce derapase pe şoseaua acoperită de polei.
„În urma accidentului a rezultat decesul pasagerului de 23 de ani şi rănirea gravă a unei pasagere de 19 ani, ambii din Călan. Tânăra aflată la volan, de 18 ani,  a fost rănită uşor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Cristian Corobea a jucat două sezoane la FC Hunedoara şi era foarte apreciat de suporteri. Fanii echipei FC Hunedoara îşi amintesc că jucătorul a plâns după ce echipa a pierdut meciul de baraj pentru promovarea în Liga a treia, jucat la Blaj, contra echipei FC Floreşti. „La finalul unui alt meci pe care l-am câştigat, a venit să sărbătorească împreună cu noi. Am aprins torţele, iar după ce i-am dat şi lui o torţă, ne-a spus, emoţionat, că o va lua acasă pentru a o păstra ca amintire”, povesteşte Radu, un fan din galeria FC Hunedoara.

SURSA: Adevarul

Dumnezeu sa-l Odihneasca!

Anunțuri

~ de alex rostotchi pe 24 Februarie 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: