Miting la Craiova impotriva lui Mititelu


Nimeni la meci! Stiinta suntem noi!

( manifest pentru salvarea Universitatii Craiova din gherele mediocritatii )

Cine suntem noi, initiatorii acestui protest? NOI AM FOST, SUNTEM SI VOM FI SUPORTERII UNIVERSITATII CRAIOVA. Nu ne identificam cu notiunea de “masa de manevra” cum ne-au spus cei pe care ii vizeaza acest manifest. Si asta deoarece protestul are argumente mult prea evidente pentru ca manipularea “coapta”, de brutarul din fruntea clubului, sa mai functioneze. Ne-am saturat sa fim mintiti, sa se apeleze la noi atunci cand marin nu mai are bani, sa suportam umilintele la care suntem supusi pentru binele familiei mititelu si, cel mai important, ne-a ajuns situatia dezastruoasa in care a ajuns clubul nostru mult iubit. Stiinta suntem noi si asa vom fi mereu, indiferent de cum vor incerca sa ne catalogheze patronii efemeri, fostele glorii sau jucatorii “dedicati”, în goana lor dupa mediatizare. In urma acestor “acuzatori de moment”, ALATURI DE ECHIPA AM RAMAS INTOTDEAUNA NOI, SUPORTERII. CU BUNE, CU RELE, MEREU FIDELI STIINTEI!

 

De ce acest protest? Fiindca este unica modalitate pasnica de a ne exprima dezgustul pentru starea in care a ajuns acest club. Singura sansa pe care Universitatea Craiova o are pentru a scapa de sub gheara mediocritatii este privarea creaturii din fruntea clubului de orice aport pe care il putem aduce noi, suporteri. Respectul fata de istoria acestui club ne face sa ne delimitam de vesnicele noi proiecte esuate din fasa, de scandaluri provocate de marin pentru a-si justifica saracia si de ultimii sase ani in care echipa a ingenuncheat in fata cui a vrut creatura. Gata! Nu ne mai dorim un patron care sa traiasca de pe urma echipei si care sa respecte suporterii numai cand ii bate falimentul la usa. In concluzie pentru ca aceasta echipa sa poate in continuare SA EXISTE SI SA AIBA UN VIITOR PERFORMANT, precum ne dorim cu totii, consideram ca singura modalitate prin care putem ajuta clubul, este baicotul total. Suntem alaturi de echipa, dar nu mai dorim sa-l ajutam pe cel care isi bate joc de destinul acesteia.

 

Cum vedem viitorul? Simplu. La ora actuala exista doua solutii. Solutia falimentara, cu marin in postura celui mai sarac patron din fotbalul romanesc si vesnic clovn al mass-mediei din tara, sau solutia cu o asociere între un patron potent financiar, autoritatile locale si suporteri, pentru a recladi un simbol si a-i reda identitatea pierduta in cei 6 ani de boovenizare. Orice altceva, este de prisos.

 

Duminica, inaintea meciului cu Steaua Bucuresti, la orele 19:00 va asteptam pe toti suporterii Universitatii Craiova, satui de tirania lui marin, in fata Restaurantului Doljana, pentru un mars de sustinere a echipei si de contestare a conducerii, pana la statuia lui “Ion Oblemenco”, din fata stadionului cu acelasi nume.

 

SPERANTA SI AMINTIRILE NU NI LE POATE LUA NIMENI! IMPREUNA FORMAM SPIRITUL UNIVERSITATII CRAIOVA, IMPREUNA VOM REDA ACEST SPIRIT “STIINTEI”!

~ de alex rostotchi pe 24 februarie 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: