Stelistii verificati la sange


Meciul Universitatea Craiova – Steaua se va disputa cu spectatori în tribune. Aşa a decis comisia care a analizat condiţiile de disputare a partidei de la Craiova. Prefectul Eugen Georgescu a precizat că se vor lua toate măsurile pentru ca meciul să se dispute în condiţii cât mai bune. El a adăugat că cele mai mari probleme sunt cu zăpada din tribune care trebuie curăţată şi camerele de supraveghere, care deocamdată nu funcţionează.

Nu avem motive să nu se joace cu spectatori, cu camerele, vrem să evităm o bătaie cu bulgari. Vom lua măsuri să nu fie probleme, vă promit că vom găsi o soluţie şi cu camerele şi zăpada din tribune. Meciul se va juca în condiţii bune”, a spus oficialul doljean.

În altă ordine de idei, Generalul de Brigadă Ion Constantin, şeful Unităţii Mobile de Jandarmi a judeţului Dolj, a explicat care vor fi condiţiile ce trebuie îndeplinite de fanii Stelei care vor dori să facă deplasarea în Bănie. Acesta a spus că trebuie neapărat să se prezinte cu buletinul, pentru că sunt peste 300 de fani interzişi şi aceştia vor fi verificaţi înainte de intrare.

Suporterii Stelei să vină cu buletinul la stadion, cu două ore inainte de meci şi dacă nu au acest act la ei, nu vor intra. Vor fi două corturi în care vom verifica actele fiecărui suporter cu un laptop, pentru că sunt câteva sute care sunt interzişi pe stadioane. Avem toată baza de date.Sunt obligaţi să aibă buletinul la ei”, a declarat ofiţerul.

Sursa: ProSport

Anunțuri

~ de alex rostotchi pe 25 Februarie 2011.

Un răspuns to “Stelistii verificati la sange”

  1. Hai Craiova! Mulgeti oile de puncte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: