Bilete la Romania – Luxemburg


Clubul Ceahlaul a pus in vinzare bilete la Romania- Luxemburg, partida din preliminariile Campionatului European din 2012, care se va desfasura la Piatra Neamt, pe 29 martie, de la ora 20,45. Tichetele se gasesc, inca de ieri, la casele stadionului Municipal, iar de saptamina viitoare, suporterii le vor putea procura si de la pavilioanele special amenajate in zonele UNIC, Piata Centrala, Petrodava si Orion. Un bilet la tribunele I si II costa 25 de lei, iar unul la peluze 15 lei.
“La case se gasesc bilete din toate sectoarele stadionului. Nu le tinem pentru mai tirziu pe cele pentru locuri mai bune. Nu este normal. Cei care vin primii sa cumpere inseamna ca sunt mai interesati. Iar noi vrem sa vindem cit mai multe bilete”, a precizat directorul de marketing al clubului Ceahlaul, Iulian Boghean.
Casele de bilete vor fi deschise in doua schimburi (10-12 si 16-18). Avind in vedere interesul crescut  pentru meciurile nationalei de la Piatra Neamt, organizatorii recomanda suporterilor sa-si procure din timp bilete.

SURSA

Reclame

~ de alex rostotchi pe 14 martie 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: