Comunicat Asociaţia Fan Club FC Argeş


Asociaţia Fan Club FC Argeş doreşte să dea o replică cotidianului Top, patronat de Penescu în care a apărut un articol prin care FC Argeş are un nou lider de galerie prin persoana lui Cristi Stănescu. Este o afirmaţie total falsă, noi suntem constituiţi legal şi nu am avut nici o adunare cu o astfel de decizie. Penescu şi Barbu doresc să facă o nouă galerie care să cânte la comandă “pro-Penescu” şi să înlăture actuala galerie care nu este pe placul lor şi care spune adevărul în faţă. Se pare că fac acest lucru deoarce nu le convine deloc că sunt contestaţi, iar ei vor o galerie de argaţi, după cum ne intitula celebrul manager.

Prin acest articol dezinformează opinia publică, declarând numai lucruri nefondate. În loc să se intereseze de organizarea şi viitorul echipei, creeaza o galerie la comandă ca să distragă atenţia de la problemele reale ale clubului. Pe lângă acest aspect, se pare că aceştia vor sa ne interzică accesul în stadion, lucru de garantăm că nu va fi posibil, stadionul Nicolae Dobrin nu este stadionul privat al lui Cornel Penescu. De altfel, Cornel Penescu nu este la prima acţiune de acest gen, el a mai făcut o galerie propie, formată din angajaţii Pic, pe care îi obliga să vină la meciuri şi să scandeze pro Pic sau Penescu, iar oamenii de teamă că îşi vor pierde locurile de muncă, veneau la meciuri, prin acest lucru acţionarul FC Argeş dând dovadă încă o dată de un comportament comunist.

Menţionăm faptul că ziarul de casă al lui Penescu ne refuză din nou dreptul la replică şi ne demonstrează cât de profesionişti şi imparţiali sunt jurnaliştii aceste publicaţii.

În concluzie, ţinem să precizăm că galeria are aceiaşi membri şi conducători, şi vor contesta conducerea indiferent de situaţie, până când aceasta va pleca sau dispărea.

~ de alex rostotchi pe 14 Martie 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: