65 de ani de UTA


Suporter Club UTA invita toti suporterii UTA-ei sa participe la manifestarile organizate in colaborare cu clubul FCM UTA, prilejuite de aniversarea a 65 de ani de la infiintarea clubului UTA, duminica 18 aprile 2010, incepand cu ora 11, pe stadionul UTA.

In cadrul acestor actiuni se vor desfasura meciuri de fotbal intre jucatorii centrului de copii si juniori ai UTA-ei si va veti putea intalni cu gloriile fotbalistice ale UTA-ei, fosti jucatori si antrenori ai clubului din diverse perioade care vor rememora momentele de glorie ale echipei.
De asemenea se va desfasura o interesanta expozitie cu diverse materiale de colectie din istoria clubului ( insigne, programe de meci, poze , cupe, reviste) cu participarea unor impatimiti colectionari si a clubului UTA. Persoanele care doresc sa expuna propriile materiale sunt binevenite si pot participa in cadrul festiv oferit de aniversarea clubului.
Tot odata, grupe de copii din scoli si licee aradene vor vizita sediul clubului, stadionul, tribuna oficiala si vestiarele insotiti de cateva din gloriile clubului care le vor prezenta succint istoria clubului .
In cadrul acelorasi manifestari organizate cu prilejul aniversarii clubului Suporter Club UTA continua programul „UTA e echipa ta” cu o noua actiune la Liceul Pedagogic „Dimitrie Tichindeal”, joi, 15 aprilie 2010, ora 13, la care vor participa pe langa elevii scolii, jucatori si antrenori ai UTA-ei precum si suporteri ai echipei.
Anunțuri

~ de alex rostotchi pe 23 Martie 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: