Baschet: Fanii Timişoarei s-au dus acasă la Petricevic pentru a-i cere să rămână


 

Zeci de fani ai echipei BC Timişoara s-au strâns în această seară mai întâi în faţa sălii „Constantin Jude”. Suporterii şi-au arătat ataşamentul faţă de antrenorul bosniac înlăturat oficial ieri de la conducerea echipei.

După ce nu au fost lăsaţi să intre la antrenamentul echipei, fanii s-au deplasat în faţa domiciliului din Timişoara al fostului antrenor al „Leilor din Banat”. Dragan Petricevic a ieşit la balcon pentru a-i saluta pe cei care-i cântau numele. Apoi a coborât şi a discutat cu susţinătorii lui „Elba” care i-au cerut să rămână la club şi au criticat decizia conducerii.

„Acum caut să mă angajez… poate la o covrigărie”, a glumit bosniacul. Impresionat de gest, acesta a ţinut să mulţumească suporterilor pentru ataşament şi i-a încurajat să meargă în continuare în număr mare la meciuri. „Pentru mine Timişoara este a doua mea casă. Sunteţi extraordinari, e meritul vostru că s-a creat o emulaţie la acest club. Promit că o să revin cândva pentru voi. Eu m-aş bucura ca echipa să câştige următoarele meciuri şi eu să fiu uitat. (…) Acum asta e, au fost patru ani buni şi unul rău, aşa e viaţa de antrenor”, a mai spus Petricevic, care a primit o invitaţie din partea fanilor de a deveni membru de onoare al Asociaţiei Suporterilor Timişoreni „Druckeria”.

Antrenorul Dragan Petricevic şi-a încheiat contractul de comun acord cu BC Timişoara în urma ultimelor rezultate ale echipei în Divizia A la baschet masculin, ce au dus la ratarea accederii în play-off. Până la vară bănăţenii sunt pregătiţi de Djordje Jovicic şi „secundul” Cristian Bota.

BC Timişoara, fosta „Elba”, a cunoscut cele mai mari performanţe din istoria baschetului timişorean cu Dragan Petricevic antrenor. Bănăţenii au câştigat Cupa României anul trecut şi au fost vicecampioni în sezonul 2008-2009.

SURSA

Reclame

~ de alex rostotchi pe 23 martie 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: