Poli Timisoara – Steaua – SOLD OUT!


Clubul timişorean a scos la vânzare 26.000 de bilete miercuri dimineaţă pentru jocul cu Steaua, dar ele s-au dovedit a fi insuficiente. Toate tichetele s-au vândut până ieri, în jurul orei 11:00, lucru nemaiîntâlnit la Timişoara, nici măcar înaintea partidei cu Juventus sau a derby-urilor cu UTA şi Dinamo.

La casieriile de la stadion şi din oraş a fost nebunie ieri. Mulţi fani care nu au mai prins bilet au rămas pe poziţii, în speranţa că organizatorii vor mai scoate bilete suplimentare pentru jocul de mâine. Cum tichetele nu au mai apărut, fanii au vociferat, întrebându-se cum a fost posibil ca în mai puţin de 24 de ore să se vândă 26.000 de bilete. Dacă luăm în calcul abonaţii şi copiii de până în 12 ani, care vor intra gratis, e de aşteptat ca la meci să fie prezenţi peste 30.000 de spectatori. Căpitanul lui Poli, Dan Alexa, este încântat de interesul timişorenilor pentru acest joc. „Cred că se simte că e un moment favorabil şi suntem aproape de titlu. Evoluţiile noastre din ultimul timp le dau încredere suporterilor şi e o emulaţie necesară”, a afirmat mijlocaşul timişorean.

Bilete, doar la bişniţari!
Ultima speranţă a celor care nu şi-au luat bilete până ieri o reprezintă bişniţarii. Speculanţii au profitat de interesul suporterilor pentru meci, multe bilete fiind achiziţionate cu scopul de a fi vândute de patru-cinci ori mai scump. Acest fapt a ajuns şi la urechile conducătorilor lui Poli. „Noi am dovedit că avem respect faţă de suporteri şi nu am scumpit biletele. Am menţinut acelaşi preţ şi nu mi se pare normal ca alţii să profite de pe urma dorinţei fanilor noştri de a vedea pe viu partida. Sper ca Poliţia Comunitară, Poliţia Locală şi Jandarmeria să îi depisteze pe cei care vând la suprapreţ bilete”, a declarat Gheorghe Chivorchian.

70 de mii de euro a încasat clubul timişorean din vânzarea biletelor la Poli – Steaua

SURSA

Reclame

~ de alex rostotchi pe 1 aprilie 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: