DERBY DE BUCURESTI – Cainii rosii vor fi prezenti in Ghencea


Prefectul Mihai Atănăsoaei a declarat că interzicerea galeriei echipei oaspete pe stadion este o măsură care nu se poate lua din oficiu, ci după ce Jandarmeria face o analiză de risc, iar în acest moment nu există o decizie de interzicere a accesului fanilor dinamovişti la derby-ul cu Steaua.

Prefectul Bucureştiului a explicat că măsura de a interzice suporterii unei echipe oaspete pe stadion „nu se poate lua din oficiu”.

„Se face întâi de către Jandarmerie o analiză de risc. Dacă Jandarmeria zice da, atunci se ia o astfel de măsură”, a spus prefectul, adăugând că în cazul derbiului din 25 aprilie „jandarmii nu au zis nu”.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat miercuri, la Tribunalul Bucureşti, unde a participat la audieri în „dosarul transferurilor”, că este exclus ca suporterii „alb-roşii” să nu fie prezenţi la derby-ul cu Steaua, aşa cum propunea prefectul Capitalei, Mihai Atănăsoaei.

„Fiecare meci trebuie să-l jucăm la victorie pentru a ne putea îndeplini obiectivul. Mă deranjează că nu prea vine lumea la stadion, dar nici noi nu prea jucăm. Am întrerupt tratamentul la Miami şi am venit ca să fiu alături de ei. Nu vreau să mă facă de râs şi am încredere că nu vom mai pierde niciun meci până la final.

Şanse la titlu nu mai avem, dar pe Steaua nu v-aţi obişnuit să o batem în ultimii ani continuu? E exclus să jucăm fără suporteri pe Ghencea. Poate prefectul nu ştie ce e ăla fotbal sau ce înseamnă Dinamo-Steaua. Suporterii noştri trăiesc un an de zile pentru aceste două jocuri. Şi cei de la Steaua şi cei de la Dinamo”, a declarat Borcea.

Reclame

~ de alex rostotchi pe 13 aprilie 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: