DERBY DE CLUJ – Marsul Sepcilor Rosii catre Gruia


Marsul Clujenilor relatat de citynews.ro

15.27 La ora 16, suporterii Universitatii Cluj se vor aduna in Piata Unirii, de unde, sub supravegherea fortelor de ordine, vor porni spre stadionul „Dr. Constantin Radulescu”.

16.18 Peste 300 de suporteri ai Universitatii Cluj s-au strans in Piata Unirii. Acestia canta si scandeaza impotriva echipei CFR.

16.44 Suporterii Universitatii continua sa vina in centrul Clujului de unde vor pleca spre Gruia. La aceasta ora, in Piata Unirii s-au adunat aproximativ 800 de suporteri ai „studentilor”.

17.24 Aproximativ 1.500 de suporteri ai Universitatii au pornit spre stadionul din Gruia unde, in aceasta seara se va diputa derby-ul Ardealului. „Inarmati” cu fulare si insemne ale clublui, suporterii canta fara incetare.

18.13 Suporterii „U”-isti au ajuns la stadionul din Gruia. Pana acum nu s-au inregistrat evenimente.

18.33 Potrivit reprezentantilor Dispeceratului RATUC din piata Mihai Viteazu, autobuzele 37 si 38 nu pot merge la aceasta ora in Gruia, spre disperarea clujenilor care locuiesc in acest cartier. Se pare ca autobuzele nu pot ajunge in Gruia din cauza suporterilor universitatii care astepta in strada sa intre pe stadion. Majoritatea clujenilor care au asteptat autobuzele 37 si 38 au ales sa mearga cu autobuzul 31 pana pe strada Horea sau la Gara.

19.20 Suporterii Universitatii au ocupat aproape in intregime sectoarele din Tribuna II, apropiate de „tarcul” in care se afla galeria „studenteasca”.

Reclame

~ de alex rostotchi pe 16 aprilie 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: