Duminica, suporterii olteni ies in strada


Autorităţile nu pot asigura, sâmbătă, măsurile de securitate în Craiova pentru două evenimente, mitingul suporterilor şi meciul Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş, astfel că protestul fanilor a fost programat pentru duminică, între orele 14.00 şi 16.00.

„Acţiunea se va numi «Ştiinţa suntem noi». Nu e un miting împotriva lui Mititelu, nu mai vrem să discutăm despre acest om sau despre ce se întâmplă acum. Noi vrem să se implice autorităţile, Universitatea din Craiova, clubul sportiv. Este un miting pentru formarea unei noi echipe.

Vrem o echipă a noastră, care să fie urmaşa spirituală a Universităţii, cu aceleaşi culori, acelaşi palmares, aceeaşi stemă, dar care să ne reprezinte, în care suporterii să aleagă preşedintele, să aibă un cuvânt de spus. Cine vrea asta, să vină să ne susţină. Acum s-a tras linie, vrem să continuăm de la zero?, a declarat Virgil Cancea, reprezentantul legal al Asociaţiei Suporterilor Olteni, transmite Mediafax.

Protestul se va ţine sub forma unui miting organizat, acesta având aprobare de la Primaria Municipiului Craiova. Miercuri, reprezentanţii suporterilor vor discuta şi cu Jandarmeria şi Poliţia Locală pentru a pune la punct toate detaliile.

Protestatarii vor pleca din faţa Universităţii din Craiova, vor trece prin faţa Primăriei, punctul final urmând a fi sediul clubului.


~ de alex rostotchi pe 19 mai 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: