Romani liberi, bonjour, suporterii on tour!


Asociatia Suporterilor Romani organizeaza Sambata, la Sibiu, incepand cu ora 18:00, un miting impotriva legii 4, la care sunt asteptati fani din intreaga tara. „Am ales Sibiul pentru ca este practic in inima tarii, se afla la o distanta relativ egala pentru toata lumea. Si-au anuntat prezenta suporteri din intraga tara, si cu aceasta ocazie vom stabili si restul detaliilor legate de Asociatia noastra” a precizat pentru In Tribuna Marius Nicolau.

„Trecand peste contextul tumultuos al Romaniei, sambata are loc cea mai importanta deplasare din viata oricarui ultras roman. Nu-i o deplasare pentru club, este o deplasare pentru noi. Pentru felul nostru de a fi. Pentru cei care stiu sa spuna “NU”, cand legi nedrepte si bastoane nemiloase te obliga sa taci. Pentru un fenomen care este mai legat de viata cotidiana decat de orice sport. Pentru cei care pot vedea dincolo de propaganda mass-mediei. Pentru cei LIBERI. Pentru ca meritam.

Meritam sa ne luptam pentru noi si pentru ceea ce reprezentam. Ultima reduta neviciata dintr-o societate bolnava si indobitocita. Suflarea tineretului romanesc fara halena colorata politic. Glasuri virulente, care se-aud prin calusul pe care sistemul ni-l pune la gura. Pumni goi, indreptati catre cer, semn ca nu putem fi cumparati sau redusi la tacere prin represiune injusta.

O viata, o deplasare, un drum, un strigat comun.

Asociatia Suporterilor Romani
30 ianuarie 2012″ – Romanian Ultras

La Sibiu!

La Sibiu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PS: din pacate prognoza meteo pentru acest week-end este una destul de dura, anuntandu-se chiar cod portocaliu de ninsoare si viscol in unele zone. Speram ca toti cei ce doresc sa participe sa ajunga in conditii optime

~ de alex rostotchi pe 1 februarie 2012.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: