Europa League – Steaua – Twente – Lui Nesu, cu drag!


Doar câteva zeci de scaune au mai rămas aseară goale pe Naţional Arena, fanii roş-albaştrilor reuşind să umple cel mai mare stadion din România în ciuda frigului şi a viscolului început cu aproape trei ore înaintea meciului.

Avem acoperiş la stadion, dar ninge ca afară în el„, spune un om sărit de 30 de ani. Nu se grăbeşte să ajungă pe locul său, ci mai stă câteva minute la adăpost, la fel cum fac alte sute de suporteri. Pe Naţional Arena zăpada începe, uşor-uşor, să se aşeze pe scaune în timp ce fanii se îngrămădesc mai mult la sucuri şi bere fără alcool. În tot stadionul nu s-a găsit nicio băutură caldă!!

Din boxele ce înconjoară stadionul, Gabi Safta dă instrucţiuni pentru „cea mai tare coregrafie din lume”, dar spectatorii de la tribune se întreabă dacă în peluză vor fi suficiente mâini care să ridice plăcuţele unui nou puzzle imens. ” Nu le ridicaţi înainte de intonarea imnului Europa League şi, vă rog, nu ştergeţi scaunele cu ele„, se aude din nou vocea crainicului.

Cine sare şi de ce?
Mai e jumătate de oră până la meci şi oamenii parcă abia aşteaptă ca ultraşii din galerie să înceapă scandările: „Hai cu aia cu «Cine sare, cine sare…» să ne mai încălzim şi noi”. Suporterii îşi mişcă agitaţi picioarele, ca să nu îngheţe, şi stau cu ochii aţintiţi spre teren unde mingile portocalii sar necontrolat din dâmburi. Da, domn’ primar, chiar există denivelări pe teren!

„Dacă asta-i primăvară…”
De frig sau că aşa ne e firea, găsim hilarul în cele mai mici dintre lucruri. „Steaua e singura echipă din România calificată în primăvara europeană„, repetă deja deranjant crainicul. „Auzi la ăsta, cică asta-i primăvară! Înseamnă că sunt eu nebun şi m-am îmbrăcat prea gros„, râd unii fani. Fără să ne dăm seama, scaunele mai devreme acoperite cu zăpadă au dispărut. Nu toate, dar se pare că Steaua a reuşit din nou să umple Naţional Arena. „Suntem mulţi rău, bă, băiatule!„, încep înţepăturile optimiştilor către cei care se îndoiau că stadionul va fi plin cu Twente.

Da, e cea mai frumoasă din lume!
Apar jucătorii, la centrul terenului copiii flutură cu putere steagul Europa League, dar nimeni nu are nici cea mai mică idee de emoţia ce urmează să vină din peluză. La primele acorduri ale imnului zecile de mii de plăcuţe formează, în câteva secunde de uimire totală, chipul lui Mihăiţă Neşu. „Incredibil!„, se aude încontinuu din jur în timp ce mii de blitz-uri se declanşează la foc automat. Deja meciul parcă nu mai contează atât de mult…

Mihai Neşu a reacţionat pe facebook, imediat după ce a văzut imaginile impresionante: „Uimitor! Vă mulţumesc că v-aţi gândit la mine”

Sursa : ProSport

coreo1

viitorul incepe acum

beauty shot

la bustu' gol

nucleo

coreo 2

~ de alex rostotchi pe 17 Februarie 2012.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: