Cu lopata din dotare, rup la olandeji spinare*


* folclor de centrul vechi

In urma cu 3 ani, in plin protest impotriva finantatorului, cativa baieti din tabara Stelei au vrut sa le arate oponentilor din Olanda ca in ciuda absentei de pe stadion, exista. Nu era Centrul vechi si Pub-urile bucurestene la standarde  de suporteri erau relativ putine si usor de controlat de baby-sitteri. Din motive aprig disputate apoi in lumea suporterilor, intalnirea s-a terminat cu un „to be continued”. 

Acest continue s-a petrecut iata dupa 3 ani, in Centrul vechi, fara arbitraj in uniforma albastra, si cu dauna totala la ceva elamente de decor. Din raportul preliminar al breacking newsurilor tv a disparut suporterul injunghiat si au aparut lopeti, pietre si bate de baseball.

Stire GSP Tv

foto ProSport

foto ProSport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napoletanii de la Bronx arestati in Italia

In acelasi context din GSP aflam ca 11 suporteri ai lui Napoli implicati in incidentele cu aceiasi suporteri ai Stelei au fost arestati in Italia dupa o ancheta care a durat 2 ani de zile. Textul complet semnat de Remus Raureanu preluand Il Giornale:

11 tifosi aparţinînd grupului ”Bronx”, implicaţi în incidente şi la partida cu Steaua (3-3) din Europa League în septembrie 2010, au fost arestaţi după doi ani de cercetări.

Dramaticul meci cu Napoli din grupele Europa League, încheiat remiză (3-3) după ce Steaua a condus cu 3-0, capătă conexiuni sumbre. „Corriere del Mezzogiorno” şi „Il Giornale” dezvăluie că în grupul de 600 de tifosi veniţi în Ghencea  pe 30 septembrie 2010, au fost trimişi şi ultraşi infiltraţi de Camorra o veche şi mare organizaţie mafiotă din Campana, avînd sediul în Napoli!

Procuratura italiană a arestat 11 fani aparţinînd grupului „Bronx”, după o anchetă complexă ce a durat 2 ani. „Aceştia au participat la grave acte de violenţă comise la Napoli, pe 9 mai 2010, la partida cu Atalanta, în urma cărora au fost răniţi 13 agenţi de poliţie. Au provocat incidente şi la Udine, pe 7 februarie 2010, şi la întîlnirile din Europa League cu Steaua, în România, şi cu Liverpool, la Napoli, ocazie cu care au fost agresaţi şi răniţi 7 turişti englezi plus 5 poliţişti”.

Acuzaţiile aduse ultraşilor sînt „asocierea în comiterea de infracţiuni la jocurile de fotbal. Şeful acestora a fost prins că are legături cu clanul Mazzarrella, axat pe traficul de droguri şi şantaj”.

Arsenal impresionant
Poliţia a confiscat şi o întreagă colecţie de arme, aflată în posesia ultraşilor din „Bronx”, care poartă tatuaje specifice şi la care trebuie să renunţe cînd ies din grup. De la cuţite de diferite dimensiuni, bastoane telescopice şi centuri pînă la steluţe şi triunghiuri metalice pentru atac

S-au bătut în centru şi pe stadion
Tensiunea din finalul meciului, cînd echipa lui Lăcătuş a fost egalată în ultimele secunde, i-a înnebunit pe suporteri. Napoletanii aruncaseră cu scaune din sectorul lor şi fuseseră, la rîndul lor, bombardaţi de români cu diverse obiecte. Steliştii, nervoşi că arbitrul prelungise meciul în plus şi facilitase golul lui Cavani, i-au vînat pe italieni la ieşirea din stadion, alergîndu-i printre taxiuri. O bătălie existase şi în oraş, înainte de meci. Cîţiva români i-au atacat pe napoletani în centrul Bucureştiului, dar au fost bătuţi crunt şi răniţi cu cuţite.

Foto GSP

Anunțuri

~ de alex rostotchi pe 18 Februarie 2012.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: