ASR – un exemplu pentru Romania


Ziua incepe devreme ,si la ora 6.45 deja ma aflam in parcarea Kaufland Colentina ,si chiar nu eram primul !

Incet incet lumea se strange ,si desi planificasem sa ne pornim la ora 7.30 ,plecarea are loc in jur de ora 8.30 !Tot in acel loc ne-am dat intalnire si cu tinerii ce se strang seara de seara la fantana de la universitate ,pt a tine locul viu, si ei in numar de peste 50 de insi au plecat catre alte sate din Jud Ialomita, avand acelsi scop ca si al nostru !!!

Tinta noastra , Judetul  Buzau, inspre granita cu jud Braila . Suntem inarmati cu lopeti, si aproape 10 tone de alimente, evident ca voia buna nu lipseste ! Localitatile pe care le-am acoperit au fost : Partial satul Valcele ( deoarece doar o parte din sat era afectata ) In totalitate satul Amara, unde doar strada principala era oarecum deszapezita, iar multe case inca erau ingropate in zapada, si satul Stavaresti, aflat intr-o vale, si unde oamenii se mirau ca cineva a ajuns la ei !

Ne-am impartit in echipe, unii la deszapezit, altii la impartit alimente ! Dar cu totii ne-am atins scopul ! Acela de a duce putina speranta printre oameni uitati de oameni ! Zona rurala este una pe cale de disparitie ! Oamenii care locuiesc la tara, sunt inaintati in varsta, iar tineretul fuge cat mai departe de locurile acestea ! Incetul cu incetul puterile ii lasa pe locuitorii acestor sate, si nimic nu prevesteste salvarea vetii rurale !!! Atat de deznadajduiti erau oamenii ,incat unii ne strigau ,inainte sa inteleaga cine suntem: „V-am votat jigodiilor, si ati uitat de noi ” . Oamenii nu mai sunt oameni ! Fiecare isi urmeaza cursul vietii in interes propriu, si nu il intereseaza daca in dreapta lui un vecin moare de foame ,sau in stanga lui un altul este bolnav !!! Nici noi nu pretindem ca suntem extraordinari ,dar macar incercam ! Incercam sa trezim din letargie un tineret amnezic ! Atata timp cate mai exista speranta ,vom exista ! Dar fara o unitate adevarata ,totul o sa dispara in scurt timp !! Ce sa dispara ? OMUL

Florin Andrei ASR

Adunarea

 

ASR on tour

 

zidul alb al indiferentei si incompetentei

 

lopata accesoriu "must have" zilele astea in Romania

 

 

oameni pentru oameni

~ de alex rostotchi pe 20 februarie 2012.

Un răspuns to “ASR – un exemplu pentru Romania”

  1. Era timpul sa se ia atitudine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: