Liga 1, Etapa 21- Dinamo Bucuresti – Sportul Studentesc – Cu cine seamana Mitica?


Text Prosport despre atmosfera

UPDATE 22.53: Revenim cu ştiri proaspete din Ştefan cel Mare, acolo unde spectacolul din tribune a meritat toată atenţia. Distracţia spectatorilor a fost asigurată de ultraşii lui Dinamo, care s-au jucat aşa cu vor ei cu oamenii de ordine.

După ce stewarzii au încercat să confişte fără succes un banner , după cum am scris şi mai jos, fanii lui Dinamo l-au afişat din nou. Lângă el, un altul cu mesajul „Lui Mitică nu-i mai pică”. Bine nu le-a picat nici stewarzilor, care s-au temut probabil de vreo mustrare venită din birourile LPF.

 

Oamenii de ordine s-au mobilizat aşa cum au putut ei mai bine şi au plecat să recupereze mesajele care lezau „onoarea” şefului LPF. Numai că fanii lui Dinamo s-au dovedit mai abili şi unul dintre ei a luat-o la sănătoasa cu steagul în cauză după el.

Au urmat aproximativ 5-10 minute de alergări în jurul stadionului, câştigătorul cursei fiind desemnat neoficial suporterul, care a dovedit o condiţie fizică mult mai bună decât cea a celor câteva zeci de angajaţi ai firmei de pază.

În Peluza Sud, ceilalţi fani au continuat protestele anti-Dragomir. Un bodyguard fidel cauzei lui Mitică de la Ligă s-a aruncat eroic cu burta pe zăpadă şi a rupt o bucată dintr-un mesaj împotriva şefului Ligii. O victorie mică, poate contează dă bine la CV.

Pe scena cealaltă, îmbătat de succesul avut în faţa forţelor de ordine, suporterul buclucaş a luat altă pânză cu un alt mesaj anti-Mitică, după ce l-a ascuns în prealabil pe cel vechi. Forţele de ordine au fost din nou invitate la o alergare de seară în jurul stadionului :).

Spectacolul oferit de fanii lui Dinamo a fost gustat de toţi fanii prezenţi pe stadion, care nici măcar nu s-au mai uitat la meci. Finalul a fost trist prin prisma rezultatului, dar distractiv prin ce s-a întâmplat în tribune.

Trebuie să spunem că stewarzii au reuşit până la urmă să pună mâna pe mesaje…dar numai după ce fanii dinamovişti au părăsit Peluza Sud. Aceştia au lăsat mesajele agăţate pe garduri, inclusiv pe cel cu „Lui Mitică nu-i mai pică„, iar oamenii responsabili cu ordinea au reuşit în cele din urmă să le dea jos.


Fanii dinamovişti au revenit în „Groapă” şi automat au renunţat la mesjele inventive îndreptate împotriva preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir. Suporterii roş-albilor au afişat noi bannere la adresa conducătorului Ligii I, în care îl comparau pe acesta cu personaje obscure din show-biz-ul românesc.

La pânza cu inscripţia „Cine e pentru noi Mitică în ţară?”, au apărut din peluză mai multe răspunsuri: „Tarky”, „Nikita”, „Tonciu”, „Cruduţa”.

Totul s-a transformat ulterior într-o joacă de-a şoarecele cu pisica, fanii dinamovişti ascunzând bannerul atunci când i-au văzut pe stewarzi chitiţi să îl confişte. După ce spiritele s-au calmat, oamenii de ordine s-au retras, iar suporterii au afişat din nou pânza, după care au ascuns-o iarăşi la o nouă intervenţie a stewarzilor.

În paralel, fanii şi-au continuat şi războiul cu Cristi Borcea, căruia i-au dedicat scandarea „Borcea, eşti o mizerie”. Şeful dinamovist a urmărit partida de la geamul rezervei sale din Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Reclame

~ de alex rostotchi pe 19 martie 2012.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: