liga 1, etapa 21 – Vointa Sibiu – Gaz Metan Medias – Si la fotbal nu doar la baschet


Text despre atmosfera Peluza Sud Sibiu:

Voinţa Sibiu a înregistrat prima înfrângere din acest an în faţa unei contracandidate la retrogradare, Gaz Metan Mediaş, scor 0-2, într-o partidă disputată pe stadionul Municipal din parcul Sub Arini. “Verzii” n-au avut un joc convingător cum ne-au obişnuit în alte partide, victoria oaspeţilor fiind pe deplin meritată. Golurile au fost marcate de Vitinho (’38) şi C. Petre (’46).

Peste 7 000 de spectatori au recepţionat îndemnul jucătorilor sibieni din zilele premergătoare disputei sperând într-o victorie a favoriţilor. Avea să fie o zi nefastă pentru băieţii lui Pelici, o zi care nu poate decât să ne confirme returul extrem de dificil pe care îl vom avea în lupta pentru îndeplinirea obiectivului. Mai sunt foarte multe etape până la final iar echipa are nevoie de linişte şi de sprijinul nostru necondiţionat. Nu trebuie să uităm că susţinem un proiect ambiţios creat cu mult suflet şi muncă iar datoria noastră este să CREDEM în el aşa cum, s-o recunoaştem, n-am făcut-o nici în liga a 3-a, nici în liga a 2-a. O echipă care trăieşte prin spiritul nostru! SUSŢINEŢI VOINŢA ÎN CONTINUARE!

La peluze…

La Peluza Sud 300 de fani au cântat 90 de minute “concuraţi” la peluza oaspete de aproximativ 80 de medieşeni. “Negrii” au afişat 3 mesaje pe gardul din faţa peluzei: “Eric avem nevoie de tine”, “Valoarea şi mentalitatea ne atestă superioritatea” şi “Noi în Europa League/ Voi pe sate şi-n Avrig” (mesaj confiscat de stewarzi la jumătatea primei reprize după ce fanii medieşeni l-au luat de pe gard intenţionând să-l ţină în mână (?!?) ). Peluza Sud a răspuns cu “Noi în deplasări pe banii noştri/ Voi cu bani de la conducătorii voştri” iar la începutul meciului au fost fluturate 6 steaguri inscripţionate cu câte o literă a cuvântului VOINŢA. În repriza a 2-a, a fost afişat mesajul “România szeretlek” (= România te iubesc), aluzie la problematica înfiinţării unei facultăţi cu predare în limba maghiară la Târgu Mureş.

Anunțuri

~ de alex rostotchi pe 19 Martie 2012.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: