Etapa 25 – Vointa Sibiu – Fc Vaslui


Material preluat de pe Peluza Sud Sibiu semnat de  Adrian Brătoiu

“Alb-verzii” au obţinut o victorie surprinzătoare şi deosebit de importantă în lupta pentru evitarea retrogradării, 3-0 cu FC Vaslui. Sibienii s-au impus sâmbătă la o diferenţă de scor pe care n-ar fi anticipat-o nimeni din cei 5 000 de spectatori prezenţi pe Municipal. Împinşi de la spate de întreg stadionul, băieţii lui Pelici au deschis scorul în minutul 39 prin Eugen Beza, aflat la prima reuşită în Liga 1. După pauză, Iulian Popa a majorat diferenţa în min. 48 cu un lob peste portarul Borjan iar Lukanovici a închis tabela cu un sfert de oră înainte de final ridicănd tribunele în picioare pentru a cânta alături de peluză până la ultimul fluier. Aceasta este cea mai categorică victorie din acest campionat pentru Voinţa care urcă o poziţie în clasament. 

Concurs LSS

Liga Suporterilor Sibieni a organizat în pauza meciului un concurs destinat suporterilor. 3 fani au fost aleşi pentru a încerca să înscrie în poarta goală de la mijlocul terenului. Câştigătorul a primit un fular inscripţionat iar ceilalţi doi participanţi câte un accesoriu “jucător Voinţa” pentru maşină. Unul dintre concurenţi a oferit premiul câştigat unui băiat care urmăreşte meci de meci jocurile Voinţei dintr-un loc special, alături de mama lui, de pe pista de atletism a terenului (foto jos). Un gest de apreciat!

De la Peluze…

Peluza Sud Sibiu a ridicat, la începutul meciului, un mesaj de susţinere “De-a lungul timpului v-am susţinut/ În continuare ţineţi capul sus” (Asalt). De partea cealaltă, 20 de fani ai Vasluiului şi-au încurajat favoriţii din Peluza Nord. Aceştia au afişat mai multe eşarfe inscripţionate “DNA” moment sesizat de galeria sibiană care a scandat cele 3 iniţiale (n.r. Direcţia Naţională Anticorupţie – organism care se ocupă şi cu anchetarea cazurilor de corupţie din fotbalul românesc).

Dirt-Track în pauză

În pauza meciului, echipa de Dirt-Track CS Voinţa Sibiu a oferit o demonstraţie pe pista de atletism a stadionului pentru a promova Cupa României la Dirt- Track, competiţie ce va avea loc sâmbătă, 21.04.2012, începând cu ora 11.00, pe stadionul Voinţa din cartierul Ştrand.

Foto: Adrian Brătoiu

~ de alex rostotchi pe 9 aprilie 2012.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: