Otelul Galati: Comunicat Liga Suporterilor 1993


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liga Suporterilor Gălăţeni 1993, organizaţie din care fac parte grupările de suporteri din Peluza Nord (Steel Boys, Ultra Sud, Sidexplozia) precum şi suporteri din Tribuna II, Tribuna I şi Peluza Sud (SCOG, New Order) ţin să rectifice anumite acuzaţii venite din partea jucătorilor şi a conducătorilor clubului Oţelul Galaţi.

Vineri seară, când jucătorii au fost aşteptaţi de către cei aproximativ 50 de suporteri, NIMENI, dar absolut NIMENI, nu a avut un altfel de limbaj decât unul civilizat, mai aprins poate, dar civilizat, împreună cu căpitanul echipei Sergiu Costin. Toate bune şi frumoase până la intervenţia absolut gratuită, grobiană şi suburbană a celui care culmea, având în vedere vârsta, experienţa şi maturitatea ar fi trebuit să medieze discuţia, să fie liantul dintre suporteri şi jucători. Domnul, şi folosim acest apelativ pentru a demonstra că faţă de domnia sa noi avem ceva bun simţ, Dorinel Munteanu a reuşit prin cuvinte de genul “mucoşilor”, “m*******r”, “drogaţilor” să aprindă acea discuţie care până la urmă era una logică din moment ce suporterii ar trebui să fie parte integrantă din club, lucru imposibil la Galaţi se pare, din moment ce fanii sunt cei care rămân cu mult după ce dânsul şi mercenarii ce alcătuiesc acum această echipă vor fi plecaţi. Este şi cazul lui Adrian Sălăgeanu care ne-a numit “moldoveni împuţiţi”.

Trebuie să precizăm că suporterii susţin necondiţionat această echipă chiar şi în decursul acestui campionat, cand nimeni nu mai susţine echipa în urma rezultatelor cu mult sub aşteptările noului sezon. Îi reamintim de asemenea sus-numitului că suporterii sunt cei care au adus prin intermediul protestului organizat de către ei, în iarna anului 2009, suma de 500.000 de euro de la autorităţile locale, bani din care cu siguranţă a fost plătit şi dânsul şi jucătorii.Suporterii sunt cei care au luat mereu atitudine faţă de oricine a adus acuzaţii echipei, domniei sale sau clubului şi, mai recent în cazul neplăţii primei de obiectiv de către aceşti atât de huliţi acţionari. Astfel că dânsul nu poate imputa suporterilor faptul că au vrut să asculte de la cei mai în măsură, în speţă jucătorii, o explicaţie a jocului lamentabill practicat în ultimele meciuri de către echipă. De asemenea ABSOLUT NIMENI, nu poate interzice suporterilor roş-alb-albaştrii, fie că aceştia sunt de la Peluza Nord, Peluza Sud, Tribuna I, sau Tribuna a II-a să pătrundă în incinta stadionului, stadionul Oţelul fiind casa noastră, pe când dânsul, cât şi jucătorii sunt simpli invitaţi, dacă vreţi şi unii plătiţi pe deasupra, în timp ce suporterii sunt cei care sacrifică timp, bani, sănătate, de multe ori familia ca să încurajeze echipa atât acasă, cât mai ales la meciurile din deplasare.

Ce s-a întâmplat vineri seară este absolut de neconceput, ca nişte jucători, care reprezintă culorile clubului nostru să fie atât de vexaţi de nişte amărâţi, de nişte “mucoşi” care au avut tupeul sa-i tragă pe ei la răspundere, să recurgă la injurii cât mai ales la violenţă fizică, în frunte cu antrenorul acestora. Unii dintre aceşti jucători în frunte cu Grahovac, Sălăgeanu, Silviu Ilie, Brăneţ nu sunt la primele acte de acest gen, iar faptul că gălăţeni precum Silviu Ilie recurg la aceste metode de a-şi refula frustrările adâncesc şi mai mult regretele că astăzi contează mai mult pentru jucători conturile bancare decât fotbalul şi suporterii propriei echipe. Astfel la violenţă s-a răspuns prin violenţă nemaiputând fi vorba de bună înţelegere sau dialog din moment ce jucătorilor li se adresează întrebări, iar aceştia răspund prin palme, pumni şi flegme. Vineri seara au dispărut definitiv ca oameni persoane precum Branko Grahovac care a stat la baza întregului conflict, el aruncând primul pumn şi de asemenea ridiculizând statutul social al fiecărui suporter oţelar prin fraza “amărâţilor voi munciţi pe 200 de euro pe luna”, sau ca Adrian Sălăgeanu care uită că Oţelul l-a făcut cine este astăzi, întinzându-i o mană şi acordându-i o şansă atunci când nimeni nu o făcea, ulterior munca şi seriozitatea sa, pierdute mai nou, aducându-l în atenţia marilor cluburi bucureştene şi nu numai. Vorbim de acelaşi Sălăgeanu care mai nou ameninţă cu moartea orice oţelar ce cutează să-l abordeze pe stradă, cât şi gălăţenii Brăneţ şi Siviu Ilie care n-au înţeles nimic din mândria ce o poate simţi un gălăţean adevărat atunci când reprezină prin intermediul tricoului Oţelul Galaţi urbea natală.

Pe aceştia îi anunţăm, cât şi pe restul că în urma celor întâmplate recent protestele vor continua.

OŢELUL SUNTEM NOI!”

Reclame

~ de alex rostotchi pe 24 aprilie 2012.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: