Deplasare suportere Universitatea Cluj la Ploiesti


Cronica bestială de la deplasarea cu fetele

Aşa cum ştie tot poporul, meciul de sâmbătă cu Petrolul s-a disputat doar în faţa doamnelor, domnişoarelor şi copiilor sub 14 ani, hotărâre a Comuniunii Europene rezultată în urma unui scandal de la Petrolul – Steaua, de anul trecut!

DE PARCĂ DACĂ AR FI PERMIS ŞI ACCESUL PENSIONARILOR PESTE 80 DE ANI, AM FI VĂZUT OCTOGENARI DÂND CU TORŢE ŞI CU FUMIGENE, FIX!!!

Aşadar, povestea poate începe. Este o poveste cu şi despre domnişoare, căci – dacă statele lumii ar fi conduse doar de lady’s – n-ar mai exista războaie, ci doar ţări supărate, care nu şi-ar mai vorbi între ele :p

Ora 9, platoul Sălii Sporturilor:

14 domnişoare, alături de doi şoferi ce urmau să facă schimbul la condus, de parcă noi am mers în Spania la căpşuni, plus doi suporteri grijulii, vechi ziarişti, încă de pe vremea Scânteiei şi-a Făcliei, s-au îmbarcat într-un microbuz de 17 locuri! Şi, dacă ştiţi matematică, rezultă că am mers 18 persoane pe 17 locuri, no acuma ghiciţi cine-o stat pe taburete!!! CARE PRIN SIGHIŞOARA S-O RUPT, TRĂZNI-L-AR!!!

CĂ NU SE MAI FAC LUCRURI DE CAMPING DE CALITATE ÎN ŢARA ASTA!!!

Şi-am pornit. Expediţie unicat! La meci în care bărbaţii sunt interzişi pe stadion, iată că suporterii Universităţii Cluj şi-au trimis reprezentantele să fie alături de „U”, la o distanţă de 400 de kilometri! Lăudabil, doamnelor şi domnilor! Şi, aşa cum a scris presa, de scris în cărţile de istorie ale „Şepcilor-roşii”!

Şi ce frumos e să pleci la drum pentru „U”, alături de 14 reprezentante ale sexului frumos, echipate cu fulare alb-negre şi steaguri tricolore! De vis! Cu astea rămânem, cu deplasările astea… cu amintirile de la Câmpia Turzii când fugeam pe străzi, cu beţiile din Timişoara, cu zăpuşeala din Râmnicu Vâlcea, cu drumurile spre Mioveni…

Şi ce frumos ar fi să aibă şi fotbaliştii puritatea suporterilor, ce frumos ar fi…

Iată componenţa microbuzul, cu liniuţă, ce-o fost la Ploieşti:

– la volan, şoferul.

– lângă el, alt şofer.

– lângă el, Don Cotârlă, percutant ziarist la cunoscutul ziar „Plopilor Azi”, dar şi corespondent la „Săptămâna în Plopilor”.

– pe cele două locuri din spatele şoferului, Dona Piti şi Dona Andra.

– în spatele lor, Dona Vicky Victoria Beckham şi Dona Camy.

– pe locurile următoare, Dona Sonia şi Dona Diana.

– în spatele lor, Dona Gabi (cunoscută în cronicile din 2005 şi 2006 ca Dona Adnana) şi Dona Lore de la stand.

– pe locurile următoare chiar pe ultimul rând, deci la peluza microbuzului, Dona Alina specialistă în remi şi Dona Ioana Câmpeanu, nepoata lui Remus Câmpeanu.

– pe taburete chiar pe culoar, Don Sheriff, corespondent la cunoscutul bilunar „Formula AS”!!!

– pe rândul din spate din dreapta microbuzului, că pe partea dreaptă microbuzul n-are decât un loc, a stat Dona Alina de la Rompetrol, prietenă cu Napy, alias Napy Fumigena, pe numele ei real Nap!

– în faţa ei, Dona Dana Oprişan Fotografy cu un aparat foto mai mare decât microbuzul.

– în faţa Donei Oprişan, Dona Jo.

– în faţa Donei Jo, Dona Napy.

CRE’ CĂ AM UITAT O FATĂ!!!! CINE O MAI FOST, FETELOR??? NO, ALEA TAMPOANE PESTE GURĂ CE-ŞI IA CRONICA BESTIALĂ DE NU SCRIEM DE FATA UITATĂ, APĂI AIA O VINIT DEGEABA???

Nu, îi ok! La o numărătoare mai atentă, dau 14 fete, doi şoferi şi doi reprezentanţi ai pixului!!!

Predominau blondele. Roşcate foarte puţine, şatene la fel de puţine. Când ne-am dat jos în Câmpia Turzii la Penny Market, că au şi ei Penny Market, ce credeţi, se uita lumea la noi de parcă eram Lotul Olimpic de Gimnastică Ritmică!!!

Ştiţi cum îi sâmbăta dimineaţa în supermarketuri, nu? Lumea-şi umple coşurile cu de toate: ulei, zahăr, cartofi, carne, sucuri, absolut de toate! Vreţi să vedeţi ce cumpărături am făcut noi? Priviţi fotografia de mai jos:

Cu aceste produse legumicole la bord, am pornit mai departe! ŞI CINE-O ZIS CĂ LA FETE NU LE PLACE BEREA, MAI ARE DE FĂCUT O DATĂ ŞCOALA VIEŢII!!!

Apăi noi, obişnuiţi în deplasări să merem cu ocazie sau cu trenul pă blat, iată-ne acum cu destinaţie sigură, într-un microbuz plin de perle feminine, la un moment dat am avut impresia că mergem la ceva majorat!!!

Vreţi să citiţi discuţie pe microbuz? Bun. Considerăm că răspunsu-i da!

” – Don Sheriff, vrei un măr?”

” – Ce să vreau?”

” – Un măr…”

” – No bine, vreau.”

” – De care?”

” – Cum de care tu?”

” – Păi de care, galben sau roşu?”

BĂTAIE DE JOC!!! NICI VORBĂ DE FANE TROTIL, EL N-O FOST CU NOI ÎN DEPLASARE, DAR PROBABIL CĂ DEJA V-AŢI DAT SEAMA!!! CINE-I FANE? CĂ V-AM PROMIS ÎN CRONICA TRECUTĂ CĂ VĂ SPUNEM: FANE TROTIL ÎI FELEA DE ŢUICĂ DE PRUNE!!!

ŞI O LIPSIT FANE, CĂ EL N-AVEA VOIE LA MECI DACĂ NU-I ZIARIST SAU FATĂ SAU COPTIL SUB 14 ANI!!!

Api ce deplasare îi aia în care-mi căutam ţâgările în geacă şi pică ceva de sus şi întreb „FETELOR A CUI ÎI FARDUL SAU PERIA SAU CE CHRISTOS DE RIMEL ÎI ĂSTA?!?!?”

În Pădurea Bogăţii, după Rupea şi înainte de Braşov, opreşte toată lumea şi nu ştim de ce! O ospătăriţă cu doar un canin în gură ne-a întâmpinat amabilă, că o făcut o faţă când ne-am aşezat, de parcă am mers să mâncam pe gratis! Da’ adevăru’i că singurul ei dinte strălucea în bezna din gura ei, deci nota zece!!! UNU SINGUR, DA’ ULTRAS!!!

Normal că eu mi-am comandat o porţie de cartofi prăjiţi cu 17 mititei, un laboş de muştar şi-un tir de pită!!! Văzând acest lucru, fetele nu s-o lăsat mai prejos şi şi-o comandat şi ele porţii de cartofi prăjiţi şi cefe la grătar, gordoane blu şi şniţele pane!!!

NO, ŞTIŢI CARE-I AVANTAJUL SĂ MERI NUMA’ CU FETE ÎN DEPLASARE??? PĂI ELE O MÂNCAT UN SFERT DIN PORŢIA DE CARTOFI ŞI-O BUCĂŢICĂ DE CEAFĂ SAU DE ŞNIŢEL ŞI RESTUL LE-O RĂMAS ÎN FARFURIE! GHICIŢI RESTUL CINE LE-O MÂNCAT?

Am fost într-un microbuz de mai mare minunea!!! Ştiţi de ce?? Când îţi era lumea mai dragă şi nenea şofer prindea 100 de kilometri pe oră, îi murea motorul!!! Prima dată o fost şocant, s-o oprit toată lumea din vorbit, iniţial am crezut că suntem în troleu şi s-o luat curentul, dup aia ne-am dat seama, ni că i-o murit motorul, da’ oare are motor? Auzim o fată în spate spunând cu voce tare ” – Orice s-ar întâmpla, să ştiţi că vă iubesc…” Alea filme negre … oare nu era mai bine cu ocazie? Un TIR totuşi face şi Europa, îi altfel!!!

Excepţională o fost şi faza când, de pe Valea Prahovei, începe să-i sune telefonul lui Don Cotârlă! S-a interesat jandarmeria de câţi venim, ce număr de înmatriculare are microbuzul, că o să ne aştepte la intrare în Ploieşti şi că să-i sune Cotârlă în momentul în care mai avem 20 – 30 de kilometri până în Ploieşti! Vedeţi-vă de treabă, că ajungem la intrare-n Ploieşti în Petrom şi parcăm şi aşteptăm şi sună Cotârlă cum o fost înţelegerea şi nu-i mai răspunde nimeni!!!

De-i aşteptam, îi aşteptam şi-n ziua de astăzi!!! Aşa că am pornit prin oraşul „lupilor galbeni” şi, după ce-am tot întrebat trecătorii unde-i Arena Lupilor, ajungem la stadion.

ADEVĂRU’I CĂ DONA ANDRA S-O TROTILIT UN PIC, DA NU SCRIEM AICI CĂ NU TRE SĂ VADĂ TOATĂ LUMEA!!!

În ceea ce-o priveşte pe Vicky Victoria Beckham, ea nu i-a spus decât la taică-so că merge în deplasare, maică-sa ştiind că iese în oraş, cu o bună prietenă din copilărie! DIN NEFERICIRE ÎNSĂ, CA NICIODATĂ, MĂ-SA O DAT PE DIGISPORT FIX LA ORA MECIULUI ŞI-O VĂZUT-O ÎN PLOIEŞTI!!!

Ioana Câmpeanu o avut la ea ciocolăţici, Alina de la Rompetrol era cu merele, Dana Oprişan avea nişte sandwichuri de parcă erau aperitive de la vreun botez, Alina cu remiul era cu chipsurile, iar Piti cu şunca de pui!

O bijuterie de stadion, ridicat anul trecut, cu o capacitate de 15 500 de locuri, în stilul stadioanelor britanice şi-a celor nordice, aştepta debutul meciului. Şi-am intrat şi-a început meciul! Cu Claudiu Niculescu antrenor, Universitatea a prestat un joc liber, iar cele două goluri venite graţie lui Gicu Grozav şi-a prinţului Adrian Cristea, au asigurat scorul de egalitate, 2 la 2!

Nu mică i-a fost mirarea lui Don Cotârlă care, la tribuna oficială, a stat lângă domnul Enache, Dragoş Enache!!!

La finalul meciului, 4 persoane cu fulare cu Petrolul de la tribuna oficială le-au aplaudat pe fetele noastre şi le-au strigat „Bravo fetelor, aţi cântat tot meciul şi-aţi venit până aici, felicitări”, deosebiţi adevăraţii Lupi galbeni!

Şi-au cântat fetele noastre-n tribună pe tot parcursul meciului, aşa încât cei de la digi, de pe marginea terenului unde-am stat ca fotograf, mi-au spus că aşa ceva nu au mai văzut în viaţa lor, să bată 400 de kilometri o galerie de fete şi că ei în meciul ăsta, doar din acest motiv, ţin cu „U”! Căci „U” e o poveste, doamnelor şi domnilor. Mereu săpată din deal, însă ei nu ştiu că „U” e o poveste nemuritoare.

Drumul spre casă a fost liniştit, am oprit la Sinaia şi-am îngheţat de frig, acolo-i iarnă în toată regula, nămeţi de zăpadă şi-un aer de Siberia!

Şi s-a mai scris o filă de povestit nepoţilor în deosebita istorie a Universităţii Cluj-Napoca!

Şi, să continuăm, să ştiţi că publicaţia Ştiri Prahova, în cronica meciului Petrolul cu „U”, a menţionat şi de suporterele lui „U” ce-au făcut deplasarea, astfel:

„La meci au asistat 1.486 spectatori, printre care şi o mică galerie de 14 eleve însoţite de profesoara lor, fane ale formaţiei clujene.”

Iată linkul: http://www.stiriprahova.ro/Articole/P…

Sondajul Cronicii bestiale, la care vă rugăm să răspundeţi în cartea de oaspeţi a cronicii, este următorul: Cine credeţi că a fost profesoara?

1) Şoferul.

2) Celălalt şofer.

3) Napy.

4) Directoarea de la Bariţiu.

5) Ecaterina Teodoroiu.

Din vara anului 2003 alături de Şepcile roşii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet şi trebuie tratată ca atare. La final, avem şi poze:

În fotografia de sus, îmbarcarea. În cea de jos, Dona Alina şi Dona Ioana, nepoata lui Remus Câmpeanu:

Şi vedere de ansamblu din microbuz:

Şi încă una:

Şi Napy, cunoscută publicului larg drept Lavinia, pregătită să fie ultras:

Aici am vrut să oprim, d’apoi n-o vrut fetele…

Şi una din cefele rămase, în Pădurea Bogăţii. Lămâia aia o costat un leu!!!

Şi pe Valea Prahovei:

Şi în tribunăăă:

Şi la final:

Anunțuri

~ de alex rostotchi pe 29 Aprilie 2012.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: