Meci amical Romania – Belgia – Luati ASR-ul si bagati-l in duba!


incidente

rezumatul meciului:

Pro Sport

*Forţele de ordine au reuşit să provoace iar haos în stadion, aşa cum s-a întâmplat la un alt amical al naţionalei, cel cu Uruguay din februarie anul acesta
*Incidentele au pornit de la un banner anti-Mircea Sandu: „Pe toţi «naşii» i-aţi legat, doar pe unul l-aţi uitat”

*La meci au asistat 6.000 de spectatori, cea mai slabă audienţă a primei reprezentative pe Naţional Arena

România a început cu scandal anul şi l-a terminat în aceeaşi notă, cu pumnii şi cu picioarele forţelor de ordine izbindu-i pe suporteri. La mijlocul primei reprize a meciului cu Belgia, atmosfera de teatru de pe Naţional Arena (doar 6.000 de spectatori la meci!) a fost întreruptă de o torţă aprinsă în singurul colţ vocal al stadionului. În peluza sud a arenei erau strânşi ultraşii echipelor din Bucureşti, precum şi cei ai Universităţii Craiova, oameni aflaţi într-un război fără sfârşit cu FRF. Un banner care susţinea cauza oltenilor a apărut prin fumul roşu al torţei, iar în doar câteva secunde suporterii din zona respectivă au fost încercuiţi. Cu rapididate, bucata de pânză a fost smulsă din mâinile fanilor. Dar o alta apărut la doar câteva scaune distanţă. Cea de la care, de fapt, a pornit totul: „Pe toţi «naşii» i-aţi legat, doar pe unul l-aţi uitat”. Trimiterea era evidentă către Mircea Sandu şi către ultimele evenimente din fotbalul nostru.

Bătaia oamenilor în albastru

Ultraşii nu au cedat prea uşor banner-ul cu pricina, iar firma de pază a intervenit aşa cum a făcut-o şi la meciul din februarie cu Uruguay, în cazul celebrului „FRF = RMGC”. Neinspirat! Pumnii şi picioarele au început să fie aruncate în toate direcţiile, iar cei mai ghinionişti au fost oamenii care au căzut printre scaune în toată nebunia. Lor li s-au aplicat cele mai multe şi, aproape sigur, cele mai dureroase lovituri.
Într-un final haotic, oamenii în albastru au reuşit să-i despartă pe suporteri şi le-au confiscat, fără motiv, toate bucăţile de pânză. Inclusiv cele în care fanii aminteau eroii căzuţi la Revoluţie.

~ de alex rostotchi pe 15 noiembrie 2012.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: