R.I.P Cosmin


PROSPORT

Marius Alexe a dăruit tricoul din meciul cu CS Turnu Severin familiei fanului dinamovist decedat

Atacantul dinamovist Marius Alexe a dăruit, luni seară, tricoul din meciul cu CS Turnu Severin familiei suporterului decedat, care a fost comemorat înainte de începerea întâlnirii din etapa a XVIII-a a Ligii I, câştigată de elevii lui Dorinel Munteanu cu scorul de 4-2.

Alexe a dăruit tricoul cu semnătura sa. În momentul întâlnirii dintre Alexe şi familia fanului decedat au fost prezenţi şi 50 de suporteri dinamovişti, care au scandat numele fotbalistului, dar şi pe cel al susţinătorului decedat.

Înainte de începerea meciului, suporterii dinamovişti prezenţi în Peluza Cătălin Hâldan au afişat mai multe bannere în memoria unui fan decedat, pe două dintre ele fiind scris: „Vocea peluzei are un glas mai puţin, vei fi un câine şi după moarte Cosmin” şi „RIP Cosmin”. De asemenea, înainte de începerea meciului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria suporterului dinamovist.

Jucătorii dinamovişti au intrat pe teren cu un banner pe care scria: „Ai fost cu noi în peluze la rău şi la bine, Cosmin câine adevărat nu vei fi uitat”. Acest banner a fost afişat ulterior în Peluza Cătălin Hâldan.

Anunțuri

~ de alex rostotchi pe 4 Decembrie 2012.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: