Steaua – Peluza Sud organizeaza deplasare in Olanda


sud3

Datorita numarului mare de solicitari, Peluza Sud Steaua organizeaza deplasarea catre Amsterdam pentru meciul tur cu Ajax. Deplasarea este prioritara pentru membrii cotizanti ( posesorii de carduri ) ai Peluzei Sud. Vom pune la dispozitia membrilor un autocar de 50 persoane. Pretul inca nu este stabilit, insa poate varia intre 80 si 100 euro in functie de locurile ocupate. Rugam toti posesorii de card ce doresc sa faca aceasta deplasare sa ne contacteze pentru a-si putea rezerva din timp loc in autocar cat si biletul de acces la meci. Pretul biletului este de 23,5 euro, la pretul biletului se adauga 1,5 euro pentru materiale si coregrafie. Va rugam pe toti cei care v-ati achizitionat bilet de avion, de asemenea sa ne contactati pe adresa Peluzei Sud, pentru a va putea rezerva biletele de acces pe stadion. Data limita pentru achizitionarea biletelor este 14 ian 2013. Daca nu aveti inca un card de membru al Peluzei Sud, vi-l puteti procura printr-o simpla cerere adresata site-ului nostru sau pe facebook.
Celelalte detalii privind aceasta deplasare precum si pretul exact al locului in autocar vor fi anuntate din timp pe site-ul nostru: www.sudsteaua.ro
Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze pe adresa de mail a site-ului: peluza@sudsteaua.ro , pe facebook sau la nr de telefon: 0740.112.116.
Sarbatori fericite tuturor stelistilor!

Peluza Sud Steaua

 

Aparent fara nici o legatura Managerul a avut o reactie dezbatuta in GSP

Mihai Stoica anunţă că fanii care nu-şi vor ridica biletele pentruAjax-Steaua vor fi umiliţi pe site-ul oficial al clubului.

MM alege o strategie de marketing halucinantă: fanii care îşi declară intenţia de a cumpăra un bilet pentru Ajax-Steaua, de pe 14 februarie, riscă să fie făcuţi de rîs pe site-ul clubului lor favorit! Avertismentul urmăreşte să-i îndepărteze pe spectatorii „neserioşi”, care au rezervat tichete şi le-au blocat, dar vor renunţa să mai apară pe Amsterdam Arena.

Un bilet e 23,5 euro şi s-au ocupat deja toate locurile. 2.000 de oameni au rezervat, iar 500 de tichete le sînt păstrate ultraşilor din Peluza Nord, adică grupul cel mai numeros din galeria propriu-zisă a roş-albaştrilor.

Cei care au rezervat urmează să achite şi să ridice tichetele direct la Amsterdam, de aceea Mihai Stoica e îngrijorat că „răzgîndiţii” ar putea să micşoreze galeria pe care Steaua o va avea în Olanda: „În afară de faptul că vom publica lista ruşinii, cu cei care au rezervat şi nu le-au ridicat, nu avem ce face. Noi nu mai avem cînd să le relocăm, le vom returna pe cele rămase”.

Managerul şi-a făcut calculele cu şi mai mulţi suporteri decît cei 2.500 „oficiali”, în ideea că români din Benelux şi-ar mai putea procura bilete direct de la casele arenei din Amsterdam.

Anunțuri

~ de alex rostotchi pe 6 Ianuarie 2013.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: