Brigada Noastra – Rm. Valcea


http://www.freewebs.com/brigadazavoi/

Totul a inceput prin anul 1996 cand un grup de 3-4 persoane (Paganel,Barbu,Valerica,Lozaru,etc.)au inceput sa faca galerie la meciurile  Oltchimului cat si la meciurile de fotbal ale Chimiei Rm Valcea.La putin timp a aparut un grup de baieti care  odata cu promovarea echipei  Flacara Rm. Valcea in esalonul  lll fotbalistic au veni cu un stil nou de prezentare si au constituit un grup de 40 persoane .Atunci au aparut si primele deplasari pe la Lupeni,Stoina,Brad ,Deva,Medias,etc. In acea perioada a aparut si primul bener inscriptionat VINCI PER NOI .Inaintea meciului de baraj pt promovarea in divizia B dintre FLACARA RM. VALCEA  si  ARIESUL SIRMA CIMPIA TURZI a fost infintata  BRIGADA ZAVOI  primul bener fiind inscriptionat manual pe material alb scris cu visiniu.Deoarece echipa Oltchim Rm.Valcea juca inca de pe atunci in  grupele Ligii Campionilor am hotarit sa incurajam si aceasta echipa.Toata perioada din 1998 si pina in aprilie 2010, BRIGADA ZAVOI a fost reprezentata de noi cei care am  si infintat-o.Tinem sa precizam ca toate coregrafiile si tot ce a tinut de galerie (tobe ,fulare,benere,portavoci) au fost procurate din bani personali.

        Dupa finala Ligii Campionilor din mai 2010 dintre OLTCHIM SI VIBORG domnul Talvanoiu un intrus in galerie impreuna cu unele persoane din anturajul clubului au reusit sa fure numele si sa il inscrie la Osim.Odata cu acest nume au furat si cantecele,steagurile etc.Atinci am decis sa ne despartim si sa ne incurajam echipa din sectorul galeriei oaspete ,deoarece noi nu putem fi niste marionete dirijate . Vom ramine alaturi de echipa de handbal chiar daca conducerea a aratat fata de noi practici comuniste interzicindune sa intram in sala cu mesaje ,steaguri,portavoci,ba chiar si au fulare.
         Astazi chiar daca ne numim BRIGADA NOASTRA noi suntem tot aceea care au incurajat aceste doua echipe dealungul timpului si unele performante ale lor ni se datoreaza si noua.
     Putem spune tare si rasficat fara teama de nimeni ca(((((   BRIGADA     E     A       NOASTRA  ))))
               VOM   RAMANE  ACEEASI!

~ de alex rostotchi pe 24 octombrie 2013.

Un răspuns to “Brigada Noastra – Rm. Valcea”

  1. FOARTE TARE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: