Razboiul oltean in contextul PSD-izari fotbalului romanesc


Lupta deschisa dinte cele doua Craiove pare sa fi luat disproportia care se regaseste si in clasamentul Ligii 2. Universitatea pierde teren fata de CS Universitatea pe linie politica. PSD-izarea fotbalului si-a derulat un episod important prin instalarea la LPF a lui Gino Iorgulescu.

Este un semnal clar. Cand a devenit indezirabil, sistemul care l-a molfait atat timp pe Mitica Dragomir, l-a scuipat ca pe o masea stricata si a adus pe tapet un om a carui misiune aparenta este de a psd-iza fotbalul la nivel de club. in ce scop? Urmeaza sa aflam: daca va fi pentru simplul circens ieftin, ca nu e panem sau pentru alt scop financiar, poate controlul politic al unor sume mari care se vehiculeaza intr-o Romanie din ce in ce mai slabita.

Oricare ar fi scopul, in razboiul Craiova vs Craiova, scorul de 0:0 pare sa nu mai fie valabil. Pozitia CSU -ului este intarita de aceasta mutare la Liga, si eventuala accedere in Liga 1 la anul pare din ce in ce mai palpabila pentru proiectul Primariei.

Picture 1 Picture 2 Picture 3 Picture 4 Picture 5 Picture 6 Picture 7 Picture 8 Picture 9 Picture 10 Picture 11 Picture 12 Picture 13

~ de alex rostotchi pe 15 noiembrie 2013.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: