Amical Romania – Argentina: Porniti valu’ sa intretina moralu’


Celebra atmosfera laudata de toata lumea este una mormantala. Celebrul public european si civilizat este mort si poate mobiliza doar babele din Piata Obor sa semneze petitia de eliberare a lui Gica Popescu.

Valul ala starnit asa, sa ne dam noi ai mai sud-americani dintre balcanicii dacici a innecat si ultimele sfortari venite din coltul unde Dulce romanie se vede blurat oarecum de ploaia marunta care patrunde doar la inelul superior.

Ce este Mall Arena in cultura suporterului roman? Care este valoarea unei arene superbe cu o acustica perfecta in care te auzi vorbind in soapta la mijlocul unui meci cu Argentina? Care este cultura romanului de rand posesor de bilet, care in afara de a blama suporterii dedicati pentru pasiune si modul de manifestare, nu se poate exprima pentru a duce spre victorie 11 oameni care il reprezinta?

Am devenit o natie de introvertiti?

O victorie a nationalei este victoria publicului care il sprijina din tribune, iar cei din tribune sunt reprezentantii norocosi ai celorlati. Cei multi din spate, din multime. Nu mai avem nici cultura asta: sa fim constienti ca cei din tribune sunt cei mai importanti pentru ca ei sunt liantul dintre cei multi din multime si cei 11 carora le-a cantat imnul. Si ca ei trebuie sa-i poarte spre victorie.

Noapte buna Messi, cu siguranta ai sa uiti in doua zile ca ai jucat vreodata la Bucuresti contra Romaniei, in fond ai fost doar un fotomodel expus unor gura-casca. Care atunci cand nu sunt gura-casca sunt gura inchisa.

Picture 1 Picture 2 Picture 3 Picture 4 Picture 5 Picture 6 Picture 7 Picture 8 Picture 9 Picture 10 Picture 11 Picture 12 Picture 13 Picture 14 Picture 15

~ de alex rostotchi pe 10 martie 2014.

2 răspunsuri to “Amical Romania – Argentina: Porniti valu’ sa intretina moralu’”

  1. asta au vrut si au reusit partial la unele meciuri ale nationalei in care ultrasii nu isi fac aparitia, sa avem o atmosfera ca pe stadioanele din Anglia, mai lipsea foaia cu cantecele si era ok… romanul a vrut conditii, au vrut sa stea jos sa se uite ca la teatru… eh asta inseamna mentalitatea de taran occidentalizat fortat!!!

    In Peluza se sta in PICIOARE si se CANTA !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: