3xDerby: Runda 2 – Cupa : Steaua – Dinamo – Stelistii – Cinque du soleil


Circul Ghencea nu cadreaza cu Mall Arena. Daca este o utilitate catedralei fotbalului FRF-ist aceasta se regaseste din plin la derby-uri. Confort, acces usor cu porti multe, spatiu generos pentru mult popor. Mai pui si un acoperis tras si atunci atmosfera se aseamana cu o oala sub presiune. Dar cu toate astea, feelingul nu pare sa fie acelasi cu cel din Ghencea. Cel putin pentru Steaua. Presiunea nu este aceeasi pe adversari si este diluata datorita numarului mare de cetateni.

Daca mai adaugi un repertoriu nu foarte bogat in cantece pentru echipa ci mai mult scandari impotriva rivalilor atunci tabloul pare sa prinda contur. Un derby intreg fara macar un Tapinarii sau Horto Magiko, nici macar Bere gratis, dar cu imprecatii din plin la adresa rivalei. Cu toate astea forta publicului stelist se simte in anumite momente cand stadionul tremura la propriu sub suflul cald al ros-albastrilor. O caldura care topeste adversarul si impinge favoritii sa se autodepaseasca. Sa simti caldura asta si sa nu ti se moaie aparatoarele inseamna sa fii fotbalist, indiferent unde ai juca. Sa joci un Steaua – Dinamo cu o astfel de presiune te schimbi si evoluezi, ca fotbalist iti poti trece in cv un „been there, done that”.

Revenind la gazdele derbyului, au fost multe momente in care stelistii au pierdut suflul, cel putin la inceputul reprizei a doua cand au parut ca nu intra in meci. Finalul i-a prins in extaz iar masura valorii o vor da in retur.

PLUSURI: Mesaje multe si variate, multe chiar inspirate.

Numar impresionant. Casa inchisa – reteta de aproximativ 200.000 de euro pentru club.

Pirotehnice

MINUSURI: Coregrafie greoaie 22-ul foarte greu lizibil.

Repertoriu destul de sarac in cantece si incurajari, momente de letargie desi echipa juca foarte bine

Picture 1 Picture 1.1 Picture 2 Picture 5 Picture 6 Picture 11 Picture 15 Picture 16 Picture 19 Picture 20 Picture 21 Picture 22 Picture 23 Picture 24 Picture 25 Picture 30 Picture 31 Picture 35 Picture 38 Picture 39 Picture 40 Picture 41 Picture 1 Picture 42

~ de alex rostotchi pe 28 martie 2014.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: