Handbal masculin: Romania – Polonia, Clujul sustine nationala


Sport Clasic.ro: În fața unui public care a susținut-o frenetic în Polivalenta clujeană, naționala României a disputat al doilea său meci în grupa a 2-a a fazei secunde a calificărilor pentru a treisprezecea ediție a Campionatului European de handbal masculin, programat a se disputa în ianuarie 2018 în Croația.

GSP:

DĂRUIRE, SACRIFICIU ȘI UN PUBLIC SENZAȚIONAL

Din 1996 România nu a mai ajuns la Euro. Au trecut calificările pe lângă noi ca Rapidul prin gară pe la Ciulnița. A trebuit să vină antrenorul Barcelonei, Xavier Pascual, să ne readucă speranță, să ne arate că jucătorii români nu au uitat să joace handbal. Și-au pierdut doar speranța și încrederea.

Românii și-au surprins adversarii prin dăruire, prin sacrificiu. S-au bătut pentru fiecare minge ca și cum de balonul ăla ar fi depins toată cariera lor. Și poate că așa e. Că dacă nici cu Xavier Pascual nu vom ajunge la Euro, nu vom mai merge acolo niciodată!

Acum speranțele s-au aprins. 4.000 de oameni au trăit, la Cluj-Napoca, un meci istoric. România e lider după două jocuri, are maximum de puncte și visează frumos. Xavi Pascual spune însă că trebuie să nu ne entuziasmăm. „Sunte mândru că antrenez această echipă. O echipă cu suflet. Dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ! Calificarea nu e jucată”.

picture-9picture-11picture-12picture-13picture-14picture-15picture-16picture-17picture-18

~ de alex rostotchi pe 7 noiembrie 2016.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: