25 de ani fara Misa Klein


Picture 6Picture 7Picture 8_1Picture 9_1Picture 10_1

DigiSport:

La 25 de ani de la moartea lui Mişa Klein, foştii colegi de la club şi naţională s-au adunat la Hunedoarapentru a aduce un omagiu. O nouă statuie a fost dezvelită în prezenţa a aproape 1.000 de fani.

Generaţia de Aur s-a reunit la Hunedoara la cea mai tristă convocare. S-au împlinit 25 de ani de la moartea lui Mişa Klein. Fostul internaţional de la Corvinul şi Dinamo a fost comemorat de sute de suporteri, iar o nouă statuie a fost dezvelită în prezenţa fiicei şi a familiei.

Nu au lipsit foştii colegi de la club sau naţională, printre care Gică Popescu, Ionuţ Lupescu, Răducioiuşi Ioan Andone.

„Eu am avut o soră, el avea două surori. Noi eram ca fraţii. Asta a fost. Bucuria mare este că Dominique (fiica lui Klein, n.r.) este realizată, face regie în Germania. Ea avea 17 luni când Mişa s-a dus. Ea îl ştie din povestirile noastre. Incredibil. E o fată excepţională. Mişa trăieşte prin ea, cred, acolo sus. Este foarte greu să caracterizezi fotbalistul, omul, pentru că avea de toate” a spus Andone.

Manifestările dedicate lui Michael Klein s-au încheiat cu un meci de fotbal între Naţionala României 1990-2000 şi Corvinul Hunedoara 1980-1990.

„Fiecare întâlnire cu un om care l-a cunoscut pe tata înseamnă o poveste împărtășită cu mine care mă bucură nespus” a declarat Dominique Klein.

Michael Klein a jucat peste 300 de meciuri la Corvinul Hunedoara, între anii 1970-1980, şi a reprezentat echipa naţională în 89 de meciuri, marcând 5 goluri. A fost prezent la EURO 1984 în Franţa şi la CM din 1990 în Italia. S-a stins din viaţă la 33 de ani, pe 2 februarie 1993, în timpul unui antrenament al echipei Bayer Uerdingen, la care juca la acea vreme.

Picture 11_1

~ de alex rostotchi pe 3 martie 2018.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: