Asociatia suporterilor FC Bihor

21.11.2010 – O zi mare pentru suporterii FC Bihor. De acum, prin Asociatia Suporterilor FC Bihor, vocea suporterilor va putea fi auzita.     Este adresata tuturor iubitorilor FC Bihor,indiferent de locul pe care il ocupa in stadion, este o Asociatie menita sa apere mereu numele si imaginea clubului,si sa promoveze FC Bihor si patriotismul pe nivel local.

Ideea de Asociatie a aparut inca din sezonul 2006-2007, dar a inceput sa se concretizeze abia sezonul trecut, cand echipa se indrepta spre dezastru – Divizia C, atunci cand vocea suporterului bihorean era ignorata cu desavarsire.

Asociatia Suporterilor FC Bihor isi propune organizarea suporterilor in deplasari, sau reuniuni, apropierea acestora prin diferite evenimente ( partide de fotbal intre suporteri, vizualizarea meciurilor memorabile ale echipei, petreceri …).
Membrii Asociatiei vor avea parte de o serie de beneficii:Statutul de Suporter oficial al FC Bihor, reduceri in deplasari si materialele promotionale, vor avea parte si de unele surprize din partea Asociatiei si vor putea lua parte la toate evenimentele organizate.
Conditia legala pentru un suporter ca sa se inscrie in Asociatie e sa aiba 18 ani, iar a doua conditie, una morala e sa iubeasca FC Bihor, taxa de inscriere fiind de 10 lei, completata de cotizatie lunara de 5 lei.
Asociatia Suporterilor FC Bihor, este una non-profit, asigurandu-se o transparenta totala la nivelul financiar – fiecare membru al Asociatiei putand sa verifice bugetul pe siteul http://www.fcbihor.com .

Cei interesati pot obtine mai multe informatii pe forum sau pot lua direct legatura cu presedintele ASFCB Daniel Bokor (tel. 0720 069 451, e-mail : bokor. dani @ gmail . com)


Un răspuns to “Asociatia suporterilor FC Bihor”

  1. Buna_ziua….In_ce_perioada_se_pot_face_inscrii_pentru_a_deveni_suporter_al_clubului????Se_mai_plateste_intrarea_pe_stadion_la_meciurile_de_acasa????

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: