Druckeria – Asociatia Suporterilor Timisoreni

Traditiile organizarii suporterilor timisoreni pornesc inca din prima jumatate a secolului trecut. Drumul a fost deschis de Garda Ripensia, in anii ’30 si de prima organizatie a suporterilor polisti, infiintata in 1943. Ulterior, Clubul Suporterilor din 1972 sau Asociatia CVUCS infiintata in 1995 au continuat sa tina laolalta patimasii druckeri de pe Bega.
Ultimii ani au dus la o prezenta tot mai semnificativa a suporterilor timisoreni alaturi de echipele ce ii reprezinta. Fie pe stadioane sau in sali de sport, fie pe strazile sau in pietele orasului, mii de timisoreni s-au strans alaturi si si-au demonstrat devotamentul si atasamentul pentru acest oras. Mai mult, au aratat intregii lumi ca sportul a devenit un simbol important, iar cluburile timisorene au devenit un port-drapel al mandriei timisorenilor si a banatenilor.
In spatele acestor lucruri am intrevazut dorinta acestor oameni de a se implica in bunul mers al echipelor lor. Am gasit o energie si un entuziasm care nu asteaptau decat sa fie canalizate in directia imbunatatirii activitatii acestor echipe. Am realizat astfel necesitatea existentei unei asociatii a suporterilor deschisa tuturor, de la tineri la mai putini tineri, de la suporteri la foste glorii ale sportului, o asociatie care se adreseaza atat celor din aceasta parte a tarii cat si acelor suporteri care traiesc acum in alte colturi ale lumii.

Asociatia Suporterilor Timisoreni Druckeria a prins contur la inceputul anului 2010. S-a facut ceea ce era necesar, s-a creat ceea ce lipsea in acel moment.

Infiintarea acestui organism a fost necesara pentru a ne asigura ca noi, suporterii timisoreni, suntem reprezentati atat pe plan legal cat si ideologic in toate cercurile la care avem acces.

Anuntul oficial al infiintarii asociatiei a fost facut pe 19 octombrie 2010, dupa incheierea procesului birocratic necesar. Evenimentul a fost reflectat pe larg în presa, iar pe aceasta cale le multumim jurnalistilor timisoreni care au fost alaturi de acest concept, de aceasta idee.

Cei care au dorit sa se implice în Druckeria au reusit sa organizeze intrun timp foarte scurt o serie de activitati si de evenimente gandite special pentru a cinsti spiritul timisorean.

INSCRIERI

epand cu data de 10 octombrie 2011, pentru inscrieri, plata cotizatiilor, cumpararea materialelor cu insemnele asociatiei, cedarea a 2% din impozitul pe venitul obtinut pe anul 2010 si orice alte informatii, va asteptam pe str. Lucian Blaga, nr.10 la magazinul Banat Souvenir, de luni pana vineri intre orele 10:00 – 19:00 iar sambata de la ora 11:00 la ora 15:00

Pentru plata cotizatiilor, exista si posibilitatea depunerii directa a banilor la orice agentie Raiffeisen sau prin ordin de plata in conturile RO76 RZBR 0000 0600 1231 2108 – in lei si RO29 RZBR 0000 0600 1231 2954 – in euro (swift RZBR ROBU), deschise la Raiffeisen Bank – Agentia Banat

Viitorii membrii sunt rugati sa vina cu:

– un act de identitate

– sa trimita poza lor pe email la adresa contact@druckeria.ro

– banii pentru minim un trimestru

Taxa de inscriere este 10 lei, cotizatia lunara este 5 lei, se plateste trimestrial (un trimestru = 15 lei).

Cardul de membru se va putea ridica dupa o saptamana.

Pentru cei care sunt in afara tarii si doresc sa devina membrii sunt aceleasi reguli, cu mentiunea ca trimiterea cardului se va face prin curier, taxele fiind suportate de dvs.. In cazul in care nu doriti cardul in format fizic, o sa va trimitem varianta electronica prin email.

DATE DE CONTACT

CONT LEI
AST DRUCKERIA
RO76RZBR0000060012312108
RAIFFEISEN BANK Agentia Banat

CONT EUR
AST DRUCKERIA
RO29RZBR0000060012312954
RAIFFEISEN BANK Agentia Banat
cod swift – RZBR ROBU
contact@druckeria.ro
tel: 0728.498.876 – Suzana Popovici
fax: 0256.210.598


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: