Liga Suporterilor Rapidisti

Prima liga a suporterilor din Romania a luat fiinta in zorii lui ’90, cand altii alergau sa infiinteze partide. Modelul l-a constituit organizarea celebrei Juventus Torino, iar initiatori au fost Andrei Teodor, Constantin Mincea, Vivi Sindrilaru si alti cativa suporteri ai „feroviarilor”. Recunoasterea juridica a venit la 14 februarie 1990, din partea Judecatoriei Sectorului 1 (Sentinta nr. 252).

Liga Suporterilor Rapidisti a numarat la un moment dat 15.000 membrii cotizanti din toata tara. Consideram ca am fost prima uniune de suporteri din Europa de Est, spune Andrei Teodor, fost conducator al acestei ligi. Rolul LSR este sa sprijine activitatea clubului Rapid, atat pe plan fotbalistic, cat si in celelalte sporturi si se ocupa de modul in care se prezinta galeria , deplasari in tara si strainatate. De remarcat, ca la sediul LSR se lucreaza numai pe baza de voluntariat. De altfel, a fost lesne de constatat ca in urma eforturilor depuse de Liga, galeria Rapidului se numara printre cele mai disciplinate si sportive din tara. Ne intelegem cu majoritatea suporterilor din provincie si ne respectam adversarii pentru ca trebuie sa existe o rivalitate sportiva. Pe de alta parte, am luptat si luptam pentru demilitarizarea cluburilor departamentale care fac prea mult rau fotbalului romanesc, mai spune Andrei Teodor.

In prezent Liga Suporterilor Rapidisti este condusa de Gigi Corsicanu. Vicepresedinte al acestei organizatii este Marcu Daniel.
Pentru intrebari, sugestii sau informatii oferite de LSR, le puteti obtine accesand forumul suporterilor rapidisti (www.fzr.ro/forum) la sectiunea „Liga Suporterilor Rapidisti”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: