Liga Suporterilor Suceveni

Pentru o cât mai bună organizare a fanilor, membrii galeriei echipei de fotbal au propus realizarea unei asociaţii non-profit care să reprezinte interesele microbiştilor suceveni. Primul pas pentru înfiinţarea “Ligii Suporterilor Suceveni” a fost făcut deja, în urmă cu câteva zile, fiind primită de la Ministerul Justiţiei, dovada disponibilitaţii denumirii. Urmează ca în viitorul apropiat să se stabilească componenţa consiliului director şi confecţionarea legitimaţiilor. Pe baza acestora, fanii vor beneficia de gratuitate atât la meciurile de pe teren propriu, cât şi la cele din deplasare. Trebuie precizat, că la cererea organelor de ordine, începând cu anul viitor accesul galeriei pe stadion se va face doar pe bază de legitimaţie. În plus, deţinătorii acestora, vor primi gratuit articole promoţionale cu echipa suceveană.
Pricipalul obiectiv al asociaţiei îl constituie susţinerea materială, financiară şi morală a cluburilor sportive din judeţul Suceava, în special a echipei de fotbal, Cetatea Suceava. De asemenea, se doreşte promovarea imaginii cluburilor sportive locale, care în momentul de faţă este practic inexistentă.
În vederea realizării obiectivelor propuse, fondatorii se aşteaptă la eventuale schimburi de experienţă cu organizaţii şi asociaţii similare. Primul sprijin a venit deja din partea vecinilor din Iaşi, care au ajutat la demararea proiectului. Pe viitor, se doreşte şi o colaborare bună cu autorităţile locale şi toţi cei care pot veni în ajutorul a ceea ce se aşteaptă a fi, reprezentantul iubitorului de sport sucevean.

http://lss.ablog.ro


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: